Konečne pripravená na randenie! Jennifer Garner nechce zostať naveky sama

Stála neochvejne po boku manžela, s ktorým už roky nežije, keď potreboval pomoc s bojom v závislosti od alkoholu. Ale herečka Jennifer Garner nezabúda ani na vlastný život.

11.10.2018 08:40
debata (3)
Herečka Jennifer Garner na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Jennifer Garner na premiére filmu Peppermint. Herečka Jennifer Garner na premiére filmu Peppermint.

Ako píše portál JustJared.com, matka troch detí a hollywoodska hviezda sa v súkromí znovu vrhla na randenie. Stretáva mužskú spoločnosť a cíti sa vraj pri tom skvelo, píše portál People.com.

Podľa zdrojov, ktoré magazín cituje, je veľmi dôležitý aj fakt, že rozvod manželov, ktorí boli dlhodobo odlúčení, no na verdikt súdu čakali, sa sfinalizoval. „Jennifer sa túžila už dlhšie posunúť a keď súd rozvod konečne ukončil, môže tak urobiť,“ píše People.

„Určite nechce byť zvyšok života single, je otvorená stretávaniu sa s inými mužmi. S jedným mužom si dokonca už vyšla na večeru alebo rande, ale nie je to zatiaľ vážne. Stále sa sústreďuje najviac na svoje deti a prácu,“ pokračoval informátor spoločenského periodika.

Garnerovej manžel Ben Affleck nedávno ukončil 40-dňový pobyt na odvykacej liečbe a verejne sa poďakoval za podporu rodiny. Návrat k manželke, o ktorom ešte pár snílkov špekulovalo, sa však nekonal. Afflecka už videli v spoločnosti modelky Shauny Sextonovej, s ktorou sa stretával aj pred odchodom do liečebne.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #muži #rande #Ben Affleck #Jennifer Garner #zivot

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...