Selena Gomez skončila na psychiatrii, toto ju údajne položilo!

Speváčka Selena Gomez skončila na psychiatrickej klinike. Ako informujú americké médiá, mala prekonať emocionálny kolaps.

11.10.2018 11:33
Selena Gomez Foto: ,
Speváčka Selena Gomez v kreácii Jacquemus.
debata

Ide o záležitosť, ktorá je podľa americkej tlače stará už niekoľko dní. Až teraz však prenikli na verejnosť informácie, že sa 26-ročná speváčka údajne nachádza v nešpecifikovanom zariadení na východnom pobreží USA.

Ako píše portál TMZ.com, Selena Gomez sa mala zrútiť po tom, čo zistila, že počet bielych krviniek v jej tele rapídne klesol po nedávnej operácie – transplantácii obličky. Gomezovej transplantovali obličku ešte minulý rok na jeseň.

Členovia jej rodiny mali speváčku najprv vziať do známej nemocnice Cedars Sinai Hospital v Los Angeles, odkiaľ bola následne prepustená po pár dňoch hospitalizácie. Lenže, jej sta sa nezlepšil a to údajne podľa správ bulvárneho portálu viedlo k prehĺbeniu jej emocionálne nestabilného stavu.

Podľa správ portálu údajne momentálne speváčka a niekdajšia detská hviezda podstupuje behaviorálnu terapiu, ktorú už absolvovala v minulosti. Pre Gomezov totiž nejde o prvý pobyt na psychiatrickej klinike.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #psychiatria #kolaps #Selena Gomez #pobyt #emócia

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...