Nový pár, aký by ste nečakali! Viete, koho zbalil striptérsky fešák Tatum?

Americký herec Channing Tatum randí s anglickou speváčkou Jessie J. Informoval o tom magazín People, ktorému to potvrdil nemenovaný zdroj.

11.10.2018 14:20
Herec Channing Tatum na zábere z premiéry... Foto: ,
Herec Channing Tatum na zábere z premiéry animáku Piadinôžka.
debata

„Je to veľmi nové,“ okomentoval vzťah 38-ročného rodáka z alabamského Cullmanu a o osem rokov mladšej interpretky anonym. Zástupcovia umelcov ich randenie nekomentovali.

Tatuma a Jessie J videli spolu na verejnosti napríklad tento víkend. Jeden z používateľov sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter v sobotu napísal, že ich videl v sprievode ochrankára a ďalších ľudí na minigolfovom ihrisku, kde pracuje.

Správa o randení herca, ktorého preslávila najmä dvojica filmov Magic Mike o skupine mužských striptérov, a speváčky prišla po tom, čo Tatum s manželkou Jennou Dewan v apríli oznámili rozchod. Dvojica sa rozišla po takmer deviatich rokoch manželstva.

Jessie J, vlastným menom Jessica Ellen Cornish, je britská speváčka s hitmi ako Price Tag (feat. B.o.B), Nobody's Perfect, Domino, It's My Party alebo Bang Bang. Na konte má napríklad jednu BRIT Award či nomináciu na Grammy.

Speváčka Jessie J v kreácii Giorgio Armani. Foto: SITA/AP, John Shearer
Jessie J Speváčka Jessie J v kreácii Giorgio Armani.
debata chyba
Viac na túto tému: #Channing Tatum #vzťah #rande #Jessie J

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...