Začína účtovať! Lilly Becker manželovi zrejme nič nedaruje

Manželstvo Beckerovcov sa rozpadlo v máji, dvojicu zrejme čaká neľahký rozvod.

18.10.2018 14:15
Boris Becker Foto: ,
Boris Becker a manželkou Lilly Becker na archívnej snímke.
debata

„Muž by nemal nikdy k matke svojho dieťaťa pristupovať bez rešpektu,“ uviedla Lilly Becker (42) na svojom Instagrame. Začína si týmto spôsobom vybavovať účty s Borisom Beckerom (50), s ktorým sú ešte stále manželmi?

„Na dôvodoch nezáleží. Muž by nikdy nemal zabudnúť na to, že žena robí všetko preto, aby sa postarala o svoje dieťa,“ dodala. „Najmä vtedy, ak jej neposkytuje žiadnu finančnú podporu alebo pomocnú ruku iným spôsobom,“ dodala. Lilly Becker pritom sama vychováva v Londýne ich spoločného syna Amadea.

V máji vyšlo najavo, že manželstvo Borisa Beckera (50) a Lilly Beckerovej (42) sa po trinástich spoločných rokoch rozpadlo, o čom prinentný pár informoval v oficiálnom vyhlásení. Známy tenista a niekdajšia modelka sa spoznali v roku 2005 v Miami, kedy sa začal ich vzťah, ktorý pripomínal jazdu na horskej dráhe. V roku 2009 sa zosobášili v St. Moritz, o rok nato prišiel na svet ich spoločný syn Amadeus. Z manželstva s Barbarou Beckerovou má tenista ešte synov Noaha (24) a Eliasa (18). Okrem toho je aj otcom Anny Ermakovej (18), ktorá prišla na svet po jeho mimomanželskej afére s modelkou Angelou Ermakovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Lilly Becker #otec dieťaťa

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...