Okolo Norisovej bude horúco! O svoju šancu u nej zabojuje aj Lukáš Vaculík

Do slovenských kín mieri nový český film nakrútený na motívy knihy Marie Poledňákovej. Autorka, ktorá má na svojom konte divácky obľúbené snímky S tebou mě baví svět alebo Jak vytrhnout velrybě stoličku, tentoraz ponúka detektívku pre celú rodinu.

28.10.2018 00:00
Soňa Norisová Foto:
Zľava: Pavel Řezníček, Soňa Norisová a Lukáš Vaculík v komédii Ten, kto ťa miloval.
debata

Komediálne ladený príbeh Ten, kto ťa miloval je zasadený do prostredia predvianočného zhonu známeho kúpeľného mesta.

Hlavným rozprávačom príbehu by mal byť kpt. Kalina – nepodplatiteľný policajt, milujúci manžel, skvelý otec a báječný syn svojej matky v jednej osobe, keby však iróniou osudu hneď na začiatku deja nezomrel pri autonehode. O mŕtvych len v dobrom, ale v súvislosti s Kalinom začínajú na povrch vychádzať podozrivé skutočnosti, vrátane okolností jeho smrti. Stačí pár nechcených indícií, fotiek, mierneho ohovárania zo strany blízkych a jeho manželke Vande sa zrúti svet dlho neotrasiteľnej dôvery. V snahe zistiť pravdu sa z Vandy stáva amatérsky detektív. Našťastie má pri sebe skvelý tím kriminalistov v podobe svojich dvoch malých synov s babičkou, a tiež jedného v živote nepraktického praktického doktora.

Herec Václav Postránecký stvárnil vo filme Ten, kto ťa miloval jednu z ústredných postáv a do kina pozýva každého, kto veľa čaká: „Pretože keď potom dostane ešte viac, než čakal, tak je nadšený. A ja si myslím, že tu na to máme pekne zamiesené.“ Okrem neho sa v snímke objaví Pavel Řezníček, Soňa Norisová, Lívia Bielovič, Hynek Čermák, Lukáš Vaculík či Eva Holubová. Podľa Postráneckého slov šlo hercom na nakrúcaní pod vedením režiséra a scenáristu Jana Pachla (Gangster Ka, Gangster Ka: Afričan) často takmer o zdravie. O nezabudnuteľné „zážitky z nakrúcania“ nebola núdza – štipľavý sprej do očí, pôrod, samovznietenie či nemŕtvy kapor, to je len malá časť zo scén, ktoré sa štábu výrazne zapísali do pamäti.

Jednu z hlavných ženských postáv stvárnila slovenská herečka Soňa Norisová. Tá si v komédii zahrala manželku hlavného hrdinu, ktorého stvárňuje sympatický Pavel Řezníček. Okrem neho však Norisová vo filme padne do oka aj ďalšiemu mužovi – a toho nehrá nik iný ako český sexidol Lukáš Vaculík.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Soňa Norisová #Lukáš Vaculík #Ten #kto ťa miloval

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...