Stalloneho neobvinia zo sexuálneho násilia, dôkazy chýbajú

Americký oscarový herec Sylvester Stallone nebude pre nedostatok dôkazov a kvôli premlčaniu čeliť obvineniam zo sexuálneho násilia, ktoré proti nemu vlani vzniesla nemenovaná žena.

01.11.2018 00:00
Herec Sylvester Stallone a jeho manželka... Foto: ,
Herec Sylvester Stallone a jeho manželka Jennifer Flavin.
debata

Oznámila to prokuratúra v Los Angeles. Stallone v minulosti opakovane obvinenia odmietal a označoval ich za úplne vymyslené. Žena, ktorej identita nie je známa, uviedla, že s predstaviteľom boxera Rockyho Balbou a univerzálneho akčného hrdinu Johna Ramba prežila v roku 1987 románik, ale ešte toho istého roku a potom znovu v roku 1990 ju herec sexuálne napadol.

Žiadny zo svedkov, ktorý bol v prípade menovaný, však ženinu výpoveď nepotvrdil. Tiež dodatočné vyšetrovanie neukázalo, že by sa Stallone k údajnej obete správal oplzlo.

Pre herca to nebolo prvýkrát, čo bolo jeho meno v súvislosti s prístupom k ženám očiernené. Vlani britský bulvárny denník Daily Mail zverejnil kópiu údajnej policajnej správy z roku 1986, podľa ktorej Stallone v hoteli v Las Vegas zneužil 16-ročnú fanúšičku a ku zvrhlému činu si prizval svojho telesného strážcu. Tiež vtedy Stallone obvinenia odmietol a prostredníctvom svojej hovorkyne odkázal, že kvôli tomu nikdy nebol úradmi kontaktovaný.

Daily Mail však uviedol, že pravosť správy potvrdil niekdajší lasvegaský policajt John Samolovitch, ktorý už je v penzii, ale ktorý v tom čase viedol oddelenie vyšetrujúce sexuálne trestné činy.

debata chyba
Viac na túto tému: #Sylvester Stallone #obvinenie #znásilnenie #Dôkaz

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...