Prichytení! Tatumova ex v náručí nového milenca! Zbalila veru fešáka

Ono to tak býva, že keď sa rozíde hollywoodsky pár, v ktorom bol práve muž sexidolom a väčšou hviezdou, všetci očakávajú na novú ženu po jeho boku.

05.11.2018 00:00
debata
Herečka Jenna Dewan a jej nový priateľ - herec... Foto: Profimedia
Herečka Jenna Dewan a jej nový priateľ - herec Steve Kazee zachytení paparazzmi v Kalifornii. Herečka Jenna Dewan a jej nový priateľ - herec Steve Kazee zachytení paparazzmi v Kalifornii.

Herca a tanečníka Channinga Tatuma, ktorý pred pár mesiacmi prekvapivo ohlásil rozchod s manželkou a dlhoročnou partnerkou Jennou Dewanovou, nežná polovička predbehla. Už niekoľko týždňov tvorí pár s novým mužom.

Reč je o hercovi Stevovi Kazee, ktorý v Amerike rozhodne nie je neznámy – nie je však ani tak hviezdou filmovou ako muzikálovou. Naposledy sa Kazee objavil v úlohe milionára v muzikáli Pretty Woman, predtým ho mohli diváci na Broadway vidieť aj v muzikáli Once, za ktorý získal dokonca cenu Tony. A najbližšie sa predstaví v muzikálovej verzii filmu Love Actually. Na doskách v Los Angeles.

Práve Kazeeho angažmán a príchod do LA pripisujú mnohí tomu, prečo sa vlastne dvojica spoznala. Tanečnica, herečka a moderátorka Dewan totiž s rodinou a dcérkou Everly žila doposiaľ v meste anjelov a tam aj profesionálne pôsobila.

Nových partnerov zachytili objektívy pred reštauráciou v Kalifornii, kým čakali spoločne na voľný stôl. Práve pri tej príležitosti sa dvojica začala objímať aj bozkávať. Zaujímavosťou je, že vo veľmi podobnom čase vznikli aj paparazzovské momentky Channinga Tatuma. Ten bol práve s dcérkou Everly na koncerte Jessie J. Práve o tejto speváčke sa už špekuluje ako o novej partnerke hrdinu filmov Magic Mike či 21 Jump Street. Spolu ich však zatiaľ fotografi nezachytili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #paparazzi #Jenna Dewan #Steve Kazee

+ Oddýchnite si, to vám momentálne prospeje zo všetkého najviac.
Ak sa vám dnes v niečom nedarí nevadí, skúste to...

+ Vyvážená strava je základom pre dobré zdravie a dlhodobú pohodu.
Neplačte nad rozliatym mliekom, pokúste sa...