Poriadny šuter na ruke! Nástupkyňa Heidi Klumovej sa pýšila zásnubákom

Už je z nej vydatá dáma, ale namiesto obrúčky všetci obdivujú jej zásnubný prsteň. Topmodelka Karlie Kloss ho vystavila pred objektívmi na pondelňajšom vyhlásení cien CFDA.

07.11.2018 00:00
debata
Modelka Karlie Kloss v šatách značky Brandon... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Karlie Kloss v šatách značky Brandon Maxwell. Modelka Karlie Kloss v šatách značky Brandon Maxwell.

Americká rodáčka, ktorá sa 18. októbra vydala za Joshuu Kushnera, brata poradcu amerického prezidenta Donalda Trumpa, dorazila na podujatie Rady amerických módnych dizajnérov ako jeden z prominentných hos­tí.

Modelka Toni Garrn v šatách značky Brock...
Modelka Shanina Shaik prišla v šatách Carolina...
+11Krásna Lourdes Leon, dcéra speváčky Madonny.

Hoci manžel po jej boku chýbal, Kloss si ho pripomínala aspoň luxusným prsteňom s veľkým drahocenným kameňom osadeným v strede. Podľa odborníkov sa môže hodnota tohto prsteňa pohybovať v rozpätí od 200-tisíc až do polmilióna dolárov. Odvíja sa to od kvality a brúsenia diamantu, ktorý je v strede.

Zásnubný prsteň topmodelky Karlie Klossovej,... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Zásnubný prsteň topmodelky Karlie Klossovej, ktorá sa nedávno vydala za Joshuu Kushnera. Zásnubný prsteň topmodelky Karlie Klossovej, ktorá sa nedávno vydala za Joshuu Kushnera.

Priatelia z blízkeho okolia topmodelky však naznačujú, že išlo o tú „drahšiu“ alternatívu. „Joshua je do nej blázon a chcel to vyjadriť aj prostredníctvom naozaj luxusného zásnubného šperku,“ uviedol nemenovaný zdroj.

Kloss sa na galavečere módneho podujatia objavila v šatách od dizajnéra Brandona Maxwella, čo určite nie je náhoda. Už čoskoro sa totiž spoločne objavia v nových epizódach úspešnej americkej reality-šou Project Runway. Dlhonohá Kloss, ktorá sa kedysi venovala baletu, nahradila na poste moderátorky Heidi Klumovú. Dizajnéra Maxwella, ktorý zasadne do poroty, doplní aj ďalší americký návrhár, inak víťaz jednej z prvých sérii Project Runway Christian Siriano.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsteň #Karlie Kloss #diamant #Joshua Kushner

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...