Michael Douglas má hviezdu na Chodníku slávy, zvodná Zeta-Jones celá žiarila

Oscarový herec Michael Douglas sa ako 74-ročný dočkal svojej hviezdy na Chodníku slávy v Hollywoode.

07.11.2018 14:00
Michael Douglas Foto: ,
Catherine Zeta-Jones podporila svojho manželka, Michaela Douglasa, ktorý dostal svoju hviezdu na Chodníku slávy.
debata

Douglas dostal hviezdu neďaleko hviezdy svojho otca, 101-ročného Kirka Douglasa, veterána kinematografie, ktorý účinkoval vo filmoch ako Chodníky slávy (1957) alebo Spartakus (1960). Svojho syna počas slávnosti sprevádzal aj on.

Michael Douglas má  vlastnú hviezdu na Chodníku... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Michael Douglas Michael Douglas má vlastnú hviezdu na Chodníku sláavy neďaleko hviezdy svojho otca, 101-ročného Kirka Douglasa.

Pozornosť na seba, už tradične, strhla hercova krásna manželka, Catherine Zeta-Jones. Dlhovlasá čiernovláska siahla po čiernych šatách posiatych jemnými bodkami, ktoré jej zvodne odhaľovali ramená. Temperamentná herečka, slávna rodáčka z Walesu, stála po boku svojho manžela, s ktorým si pred fotografmi vymenila aj niekoľko bozkov. Herečka sa za Douglasa vydala v roku 2000 a porodila mu dve deti. Počas slávnosti ho sprevádzaj aj jeho syn z predošlého manželstva, Cameron. Hviezdu na Chodníku slávy v Los Angeles mu pomohla odhaliť aj herečka a aktivistka Jane Fonda. Tá prišla na podujatie v čiernom nohavicovom kostýme.

Michael Douglas pózuje s manželkou  Catherine...
Michael Douglas pózuje s manželkou  Catherine...
+4Michael Douglas má  vlastnú hviezdu na Chodníku...

Zeta-Jones je aktívnou na sociálnych sieťach a tak fanúšikov potešila aj krátkym videom. V ňom sa spolu s manželom vezie na slávnostné udeľovanie hviezdy.

Douglas sa preslávil účinkovaním v kriminálnom televíznom seriáli Ulice San Francisca (1972–77). Svojho prvého Oscara získal za spoluprodukovanie filmu Prelet nad kukučím hniezdom (1975) režiséra Miloša Formana. Druhú sošku získal za stvárnenie hlavnej úlohy vo filme Wall Street režiséra Olivera Stonea. Douglas je i držiteľom cien César, Emmy a Zlatý glóbus.

Michael Douglas pózuje s manželkou  Catherine... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Micael Douglas Michael Douglas pózuje s manželkou Catherine Zeta-Jones počas slávnostného odhalenia jeho hvizedy na Chodníku slávy v Hollywoode. Po jeho boku sú aj jeho otec, herec Kirk Douglasa syn Cameron.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chodník slávy #Michael Douglas #Catherine Zeta-Jones

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....