Vojna hviezd? Kravitzova dcéra sa pustila do Lily Allen. A poslala holú fotku!

Herečka Zoe Kravitz sa momentálne venuje propagácii filmu Fantastické zvery: Grinevaldove zločiny, ale našla si pritom čas aj na návštevu talk-šou Andyho Cohena. Hoci program má povesť relácie, kde si hviezdy nedávajú servítky pred ústa, málokto čakal takéto vyústenie.

15.11.2018 10:00
Zoe Kravitz Foto: ,
Herečka Zoe Kravitz na britskej premiére filmu Fantastické zvery: Grinevaldove zločiny.
debata

Krásna dcéra známeho hudobníka Lennyho Kravitza sa priznala moderátorovi k tomu, že svojmu snúbencovi poslala fotku samej seba hore bez. Dostala totiž od neho otázku, aká bola posledná správa, ktorú odoslala zo svojho mobilu.

„Odfotila som sa hore bez a poslala to Karlovi,“ uviedla úprimne Zoe Kravitz. „Teraz?“ neveriacky sa pýtal Cohen. „No asi pred dvadsiatimi minútami zo šatne,“ dodala so smiechom 29-ročná herečka, ktorá je aj tvárou kozmetickej línie značky Yves Saint Laurent.

Okrem Zoe sa v štúdiu nachádzal aj herec Eddie Redmayne, ktorý vo filme tiež účinkuje. Diskusia medzi oboma a moderátorom sa zvrtla na speváčku Lily Allenovú. Tá totiž vo svojich memoároch opísala moment, keď sa bozkávala s Kravitzovou. „Kto je Lily Allen,“ odpovedala len chladne herečka na otázku moderátora, či o tom, čo sa v memoároch objaví, vedela.

Britskej hudobnej hviezdičky sa snažil zastať jej krajan Redmayne, ktorý ju nazval hlasom generácie a uviedol, že ju má rád. „Nie, nemáš,“ pustila sa do neho kolegyňa. „A mimochodom, ak pod bozkávaním myslela to, že na mňa zaútočila, tak áno. Pobozkala ma,“ uviedla ďalej Zoe Kravitz. Neodpustila si ešte poznámku, že podľa nej knihu spomienok od britskej interpretky naozaj nikto nečítal, pretože nikoho nezaujíma.

Herec Eddie Redmayne a jeho manželka Hannah...
Herec Jude Law.
+7Herec Callum Turner na premiére filmu...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #problém #konflikt #memoáre #Lily Allen #Zoe Kravitz

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...