Prestaňte porovnávať ženy, odkázala Jessie J. Podporila ju bývalá jej frajera!

Po rozpade vzťahu herca Channinga Tatuma a jeho manželky Jenny Dewanovej si obaja už stihli nájsť nových partnerov. V prípade hollywoodskeho fešáka je to speváčka Jessie J.

19.11.2018 00:00
Speváčka Jessie J na zábere z mája 2018. Foto: ,
Speváčka Jessie J na zábere z mája 2018.
debata

Ten, kto vie, ako obe dámy vyzerajú, asi sa nevyhol porovnávaniu. Britská rodáčka sa totiž naozaj podobá na Tatumovu bývalú životnú partnerku a niektoré médiá toto porovnávanie aj riešili na svojich stránkach na internete.

To sa však rozhodne nepáči Jessie J, ktorá celú vec komentovala na Instagrame. „Zriedka, hoci občas sa to stane, vidím moje meno online v spojitosti s vecami, o ktorých nesúhlasím. Často ich ignorujem, asi tak 99 percent môjho času, najmä, ak ide o niečo, čo neprináša v sebe pozitívny odkaz,“ vyjadrila sa Jessie J.

„Posledné týždne sa dookola opakuje jedna story. Píše sa dookola jeden text o tom, ako ma porovnávajú s inou krásnou ženou a žiadajú od čitateľov, aby vybrali a hlasovali, ktorá z nás je krajšia,“ pokračovala Jessie J.

Herečka Jenna Dewan Tatum v kreácii od J.... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Jenna Dewan Tatum Herečka Jenna Dewan Tatum v kreácii od J. Mendela na baletnom gala v Los Angeles.

„Podobné články rozhodne neberiem na ľahkú váhu. Pretože je mi jasné, aký dopad to má na mladé dievčatá, ktoré podobné veci čítajú.“

Na jej slová však zareagovala aj Jenna Dewan. Herečka, ktorá má s Tatumom dcérku Everly, tiež na sociálnej sieti drukovala speváčke a poďakovala sa jej za podporu. „Ženy by mali stáť za ženami! Nie je tu potreba na negativitu. Žime vo svete, kde sa navzájom podporujeme a posúvame vyššie,“ odkázala hviezda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Channing Tatum #Jessie J #porovnávanie #partnerky #Jenna Dewan

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...