Vaša najkrajšia svadobná fotografia, píšu fanúšikovia princeznej Eugenie

Čierno-biela svadobná romantika! Princezná Eugenie sa pochválila ďalším záberom.

25.11.2018 00:00
debata

12. októbra si svoje áno povedali britská princezná Eugenie a podnikateľ Jack Brooksbank, pred oltár sa postavili na zámku Windsor. Mesiac a pol po svadbe zverejnil fotograf Alex Bramall ďalšiu zo série fotografií mladomanželov. Tento raz ide o čierno-biely záber, na ktorom pózuje párik vo svadobnom. Záberom sa pochválila na svojom Instagrame aj nevesta s modrou krvou, fanúšikovia boli nadšení.

View this post on Instagram

#tbt to THE greatest day of my life

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

So širokými úsmevmi, v jemnom objatí pózujú čerství manželia, Eugenie a Jack, v priestoroch zámku Windsor. Práve na zverejnenom zábere sa dostávajú opäť do pozornosti svadobné šaty nevesty, ktoré pre ňu navrhli britskí dizajnéri Peter Pilotto a Christopher De Vos. Zdobili ich motívy dôležité pre princeznú, ako napríklad bodliak symbolizujúci jej a manželovu obľubu kráľovského sídla Balmoral v Škótsku, trojlístok symbolizujúci Írsko, Yorkovskú ružu a brečtan, ktoré sú symbolmi rodín novomanželov.

Okrem šiat si fanúšikovia princeznej Eugenie môžu opäť prezrieť aj jej vzácnu svadobnú tiaru Greville, ktorá patrí kráľovnej Alžbete II.

Mladomanželia, princezná Eugenie a Jack...
Záber z priestorov Buckinghamského paláca na...
+1Čiernobiela fotografia bozku novomanželov,...

Pod fotografiou sa okamžite po zverejnení začali množiť komentáre, mnohé ju opisovali ako najkrajšiu spomedzi doposiaľ zverejnených.

O čierno-biely svadobný záber sa po svadbe s fanúšikmi podelili aj vojvodkyňa Meghan a princ Harry. O ich fotografiu sa postaral vychytený módny fotograf Alex Lubomirski.

Oficiálna svadobná fotografia britského princa... Foto: TASR, Alexi Lubomirski
princ Harry, meghan Markle Oficiálna svadobná fotografia britského princa Harryho a Meghan Markleovej po sobáši na východnej terase kráľovského zámku vo Windsore.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #princezná Eugenie

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...