Herečka Vajdová je údajne tehotná! Prinesie jej materstvo rovnováhu?

Herečka Petra Vajdová plnila stránky novín v poslednom období predovšetkým v súvislosti s jej nie práve najpríjemnejšími životnými etapami v súkromí. Teraz má konečne dôvod na radosť.

27.11.2018 16:00
herecka petra vajdova Foto: ,
Petra Vajdová na archívnom zábere.
debata (4)

Členka Slovenského národného divadla, ktorá sa v susednom Česku liečila zo závislosti na alkohole, by mala údajne očakávať svojho prvého potomka. Píše o tom portál Pluska.sk.

Vajdová sa počas odvykacej liečby zoznámila so svojím súčasným partnerom Martinom. Hoci to pravidlá v zariadeniach pre odvykanie zakazujú, dvojica sa rozhodla zostať spolu. Práve Martin má byť aj otcom Vajdovej prvého dieťaťa.

Samotná Vajdová sa k otázkam zo svojho súkromia nevyjadruje. Pravdou je, že pod drobnohľadom médií sa o jej osobe v posledných dvoch rokoch napísalo toho dosť aj bez jej vyhlásení.

Štartom jej problémov sa stala jazda pod vplyvom alkoholu, pri ktorej ju prichytila polícia. Vajdová v tom čase mala účinkovať v šou Let's Dance a do poslednej chvíle sa nevedelo, či do tanečnej súťaže nastúpi. Hoci tak napokon spravila a verejne sa za svoje jednanie ospravedlnila, napokon z Let's Dance aj tak odstúpila – pre zranenie.

Problémy neustali a Vajdová rozhnevala aj vedenie Slovenského národného divadla. Napokon v máji nastúpila na odvykaciu liečbu. S partnerom Martinom, ktorý je ženatý, sa zoznámili práve pri boji s démonmi závislosti. Dvojica je údajne už zasnúbená, ale ani táto informácia nebola potvrdená jedným či druhým z partnerov.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #tehotenstvo #dieťa #odvykacia liečba #Petra Vajdová #Let´s Dance

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...