Meghan ako dôvod sporu Harryho a Williama? Čo sa dialo pred Vianocami?

Informácia o sťahovaní britského princa Harryho a jeho manželky Meghan z Londýna vyšla na svetlo sveta pred pár dňami.

28.11.2018 13:00
Maghan Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan.
debata (4)

Okamžite potom začali britské médiá špekulovať, čo stojí za odchodom páru z Kensingtonského paláca, kde spoločne žili. V paláci má svoj domov aj princ William s manželkou Kate a ich deťmi.

Magazín „Vanity Fair“ píše, že minulý rok tesne pred Vianocami prišlo medzi synmi princeznej Diany k roztržke, pretože princ Harry nadobudol dojem, že jeho starší brat neprijal jeho snúbenicu do rodiny dostatočne srdečne. „Harry bol presvedčený, že William si mohol dať pri prijatí Meghan do rodiny viac námahy a aj mu to povedal,“ píše spomínaný magazín. „Prišlo k napätej situácii, ktorú upokojil až princ Charles, ktorý Williama poprosil, aby sa správal zdvorilejšie.“

Ďalej v článku stojí, že princ Harry nadobudol po svadbe s Meghan väčšie sebavedomie. Možnosť, že by sa z Kensingtonského paláca odsťahoval na iné mieto, by pred časom ani len neprichádzala do úvahy. Ale pod vplyvom svojej manželky sa veci začali meniť. „Harry chce byť pánom svojho domu a nechce naďalej žiť v tieni svojho staršieho brata,“ prezradil zdroj z okolia kráľovskej rodiny spomínanému magazínu.

Ako nové bydlisko si vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu zvolili rezidenciu Frogmore Cottage, ktorá je súčasťou areálu hradu Windsor na západ od britskej metropoly. Sťahovať sa majú na začiatku budúceho roka, ich dieťa by malo prísť na svet na jar.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...