Reese Witherspoon o deťoch: Nehovorme im, aké sú vo všetkom perfektné

Rodičia sa podľa oscarovej heerčky dostávajú pod tlak, aby bolo okolo ich detí všetko dokonalé. Pritom život je iný.

03.12.2018 00:00
Herečka Reese Witherspoon (vľavo) a jej dcéra... Foto: ,
Herečka Reese Witherspoon (vľavo) a jej dcéra Ava Phillippe.
debata

Oscarová herečka samú seba označuje za nekompromisnú matku – v dobrom slova zmysle. V rozhovore pre Fast Company opísala, ako komunikuje s dcérou Avou.

42-ročná hviezda komédií Pravá blondínka je presvedčená o tom, že rodičia by mali byť k deťom vždy maximálne úprimní, pretože nič prikrášľovať sa neoplatí. Život totiž dokáže byť aj krutý a určite nie je stále perfektný.

„Zdá sa mi, že rodičia sú pod neustálym tlakom, aby pre svoje deti vytvorili prostredie, ktoré je priam magické. Ale viete čo, deti? Občas sa aj vy budete cítiť sklamané a nebude vám práve najlepšie,“ povedala herečka a zároveň 3-násobná mama.

A pridala aj príhodu z výchovy svojej dcéry Avy. „Spomínam si na to, ako začala hrať v tretej triede basketbal a bola jediným dieťaťom, ktorému sa nepodarilo streliť kôš. A tak som jej povedala: ‚Ava, tak asi jednoducho v basketbale dobrá nie si‘. Ona mi povedala, že som na ňu zlá. Ja som sa jej opýtala: ‚Zlá alebo úprimná‘. A predstav si, aj tvoja mama je zlá v basketbale.“

Ava má 18 rokov a je najstarším potomkom slávnej hviezdy. Jej otcom je herec Ryan Phillipe, s ktorým Witherspoon žila v rokoch 1999 až 2008.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výchova #dcéra #Reese Witherspoon

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....