Slávna zvodkyňa, Stiflerova mama, hrá v klipe Ariany Grande! Trhá rekordy

Americká speváčka Ariana Grande zverejnila očakávaný videoklip k singlu thank u, next. Interpretka sa pri novinke inšpirovala romantickými komédiami z prvého desaťročia nového milénia.

03.12.2018 02:00
Jennifer Coolidge Foto:
Herečka Jennifer Coolidge v novom klipe speváčky Ariany Grande.
debata

Použila v nej scény a prvky zo snímok Bravo, girls! (2000), Pravá blondínka (2001), Protivné baby (2004) a Cez noc tridsiatničkou (2004). Spolu s 25-ročnou rodáčkou z floridského Boca Ratonu si v klipe zahrali aj herci z pôvodných filmov Jonathan Bennett, Stefanie Drummond a Jennifer Coolidge či spevák Troye Sivan, komička Colleen Ballinger či televízna celebrita Kris Jenner.

Herečku Jennifer Coolidge preslávila koncom devätdesiatych rokov síce menšia, ale naozaj výrazná rola v komédii Prci, prci, prcičky. V roku 1999 si zahrala mamu jedného z hlavných predstaviteľov – odvtedy sa s ňou nesie označenie "Stiflerova mama“. Ale výraznú, hoci menšiu rolu, si zahrala v roku 2001 v komédii Pravá blondínka a práve na ňu odkazuje aj scéna v klipe. Film síce preslávil inú blondínku, Reese Witherspoon, ale diváci sa zasmiali aj vďaka spomínanej Jennifer Coolidge. A Ariana Grande siahla práve po tejto, dnes už 57-ročnej herečke.

Video už stihlo prekonať niekoľko rekordov. Na službe YouTube prekonalo rekord za najviac zhliadnutí v priebehu 24 hodín, keď zaznamenalo 47 miliónov zhliadnutí, a vo funkcii YouTube premiere, v rámci ktorej môžu používatelia pozerať videá spoločne v jednom čase, si klip pozrelo spolu rekordných 829-tisíc ľudí. Novinka tiež prekonala rekord v počte zhliadnutí za 24 hodín na službe Vevo, kde si za ten čas pripísala na konto 50 miliónov zhliadnutí.

Herečka  Jennifer Coolidge. Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Jennifer Coolidge Herečka Jennifer Coolidge.

Ariana Grande-Butera sa stala známou vďaka úlohe Cat Valentine, ktorú stvárnila v roku 2011 v seriáli iCarly (2007 – 2012), a tiež v projektoch Victorious (2010 – 2013) a Sam & Cat (2013 – 2014). Debutový album Yours Truly uviedla na trh v roku 2013 a dostala sa s ním na vrchol rebríčka Billboard 200. Tento rok v auguste sa dostal na trh jej štvrtý album Sweetener, ktorý sa vyšplhal na vrchol oboch rebríčkov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ariana Grande #Jennifer Coolidge

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...