S kilami po pôrode sa Eva Longoria neponáhľa! Toto je dôvod

Sú hollywoodske herečky, ktoré sa snažia už za pár týždňov po pôrode vyzerať akoby nikdy ani neboli tehotné. Prípad Evy Longorie to nie je.

07.12.2018 00:00
debata
Herečka Eva Longoria. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Eva Longoria. Herečka Eva Longoria.

Kráska s mexickou krvou v žilách sa objavila na vyhlásení cien L'Oreal Women in Worth Awards, kde opätovne predviedla svoju plnšiu figúru. Priznala sa, že reči o tom, či by nemala zhodiť viac z popôrodnej váhy, skrátka ignoruje.

„Skutočne nepodlieham žiadnemu tlaku,“ uviedla pre magazín People 43-ročná herečka. „Ak by mi ľudia začali hovoriť, poponáhľaj sa a schudni, nepočúvala by som ich. Nie je to dôležité,“ pokračovala Longoria.

Herečky Amber Heard (vľavo) a Eva Longoria...
Herečka Andie MacDowell bola neprehliadnuteľná.
+4Herečka Julianne Moore na vyhlásení L'Oreal...

Štyridsaťtriročná herečka zdôvodnila svoj postoj aj tým, ako ju vychovali. „Mala som v mojom živote mnoho úžasných žien. Moja mama, moje sestry. Oni ma skutočne naučili tomu, ako si vážiť samu seba. Pochádzam z rodiny silných žien, takže sa mi zdá nemožné stratiť hodnotu seba samej pod tlakom toho, čo si pýta verejnosť,“ doplnila ešte hviezda.

Na akcii sa objavila aj s ďalšími známymi tvárami, medzi nimi nechýbala napríklad herečka Julianne Moore či Andie MacDowell. Podujatie si prišla užiť aj herečka Amber Heard či Aja Naomi King.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Eva Longoria #spokojnosť #sebavedomie #kilogramy

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...