Oslávime to bláznivým tancom na pláži! Pozrite na Williamsa s manželkou

Spevák Robbie Williams spolu s manželkou Aydou Field (39) len v septembri zverejnili správu, že do ich rodiny pribudlo ďalšie dieťa, v poradí tretie.

19.12.2018 10:10
debata

K ich dvoch potomkom, 6-ročnej dcérke Teddy a 4-ročnému synovi Charltonovi, pribudla sestra, ktorá dostala meno Colette. Dievčatko páru vynosila náhradná matka.

Aj s najmenším členom rodiny si slávny pár vyrazil za teplom. Manželka 44-ročného speváka aktuálne zverejnila na svojom Instagrame záber, na ktorom drží v náručí práve maličkú Colette. Pri rodičoch sa na pláži na modré more pozerajú aj ich dve staršie ratolesti. Zo záberu vyžaruje rodinná pohoda, ktorú si dvojica užíva po náročnej jeseni.

View this post on Instagram

#familytime AWxx

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

Dvojica sa správou o novom prírastku pochválila v septembri, keď sa obaja začali ako porotcovia objavovať v britskej talentovej šou „X Factor“. O svojej malej dcérke Williams pred časom pre denník „The Sun“ 44-ročný spevák povedal: "Coco je najpokojnejšie dieťa, aké som doteraz videl. Je to veselé. Pri prvom dieťati to bolo stále dookola: ‚"Ticho, spí‘. Potom počujete, ako buchnú dvere a človek okamžite beží po schodoch a kričí: ‚Pozor, dieťa!‘,“ opísal spevák. Ale stres s počtom detí postupne opadáva, ako priznal aj Williams. "Potom príde tretie dieťa – televízor je zapnutý, deti sa hrajú, psy štekajú a ono napriek tomu všetkému spí a svet okolo seba nevníma.“

Po rodinnej fotografii na Instagram Fieldovej pribudlo aj veselé video, kde manželia tancom v plavkách oslavujú fakt, že počet fanúšikov Williamsovej manželky sa na Instagrame prehupol cez pol milióna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Robbie Williams #Ayda Field

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...