Krásna (a vtipná) Beckinsale: Vianoce s bývalým, žarty o erotogénnych zónach

Herečka Kate Beckinsale nie je len príťažlivá dáma, je to aj bystrá a veľmi vtipná žena. Možno aj preto sa k nej počas vianočných sviatkov vrátil aj bývalý partner a otec jej jedinej dcéry - herec Michael Sheen.

29.12.2018 00:00
debata

Britská rodáčka zverejnila na svojom Instagrame momentku so Sheenom, s ktorým v rokoch 1995 až 2003 tvorila pár a s ktorým má aj 19-ročnú dcéru Lilly. Kým hviezda má na sebe voľný top, teplákové nohavice a lodičky, jej bývalý životný partner si obliekol netradičnú kombinézu v bielej farbe s kapucňou a zajačími ušami.

Na humornej fotke je azda najvtipnejší samotný koment, ktorý k nej pripísala Kate Beckinsale. „Očividne existujú dva významy slova perineum. Prvý znamená oblasť tela medzi genitáliami a análnym otvorom (pozn. red.: erotogénna zóna) a ten druhý značí obdobie medzi Vianocami a oslavami Nového roka,“ napísala herečka na Instagrame.

„Myslela som si, že som celkom jasne dala najavo, že oslavujeme ten druhý význam, ale Michael dorazil v nepreniknuteľnej kombinéze v prípade, že by ho prepadol rozbujarený príbuzný,“ pokračovala v opise zábere herečka.

Nie je jasné, či je medzi dvojicou niečo viac ako dobré priateľstvo. Beckinsaleovú bolo vídať posledné mesiace s mladučkým hercom a modelom, ktorý mal byť údajne jej novým milencom. Sheen tvoril dlhší čas pár s komičkou Sarah Silvermanovou, no dvojica sa vo februári rozišla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #Instagram #vtip #Kate Beckinsale #erotogénne zóny #Michael Sheen

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...