Beckhamovi došla trpezlivosť! Nalievať milióny do biznisu manželky už nebude

Bývalý futbalista a podnikateľ David Beckham už nechce zachraňovať čoraz ztratovejší módny biznis svojej ženy Victorie.

01.01.2019 00:00
Beckham Foto: ,
David a Victoria Beckhamovci na svadbe Princa Harryho a Meghan Markleovej.
debata (4)

Jej značka Victoria Beckham Limited len vlani prerobila viac ako desať miliónov libier, v roku 2016 to bolo 8,4 milióna a rok predtým 4,7 milióna. Napísal o tom bulvárny denník Daily Mail. Beckhamovej vlastnej firme DB Ventures sa pritom darí skvele, len vlani mu vyniesla zisk pred zdanením vo výške 26,5 milióna libier.

Beckham predtým pribehol manželke na pomoc a do jej firmy napumpoval milióny libier. Teraz je však podľa zdrojov denníka rád, že si bývalá speváčka skupiny Spice Girls a uznávaná módna návrhárka našla investorov, ktorí do jej podniku naliali 30 miliónov libier, takže aspoň v budúcom roku by účtovné knihy mohli vyzerať lepšie. Jeden zo zdrojov denníka povedal: „David je ohromne hrdý na to, čo Victoria dokázala, ale už do toho nebude dávať peniaze. Ona má teraz svojich investorov.“

Victoria sa medzitým snaží dosiahnuť väčšiu ziskovosť. V apríli prepustila tretinu zamestnancov a dúfa, že úspešný bude aj povianočný výpredaj. Už zlacnila ceny 230 kusov svojho luxusného oblečenia, niektoré až o 50 percent.

napríklad zaväzovací kabát s leoparďou potlačou je k dostaniu za 1 247 libier namiesto pôvodných 2 495 libier. A za hodvábne šaty s krátkym rukávom s podobným vzorom záujemca zaplatí len 767,50 miesto 1 535 libier.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #peniaze #Victoria Beckham #móda #strata

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...