Angelina Jolie: Nechcem od detí, aby sa správali dokonalo a robili, čo poviem

Vychovávať deti v Hollywoode nie je asi jednoduché. Verejnosť si však tiež často myslí, že hviezdy svojich potomkov rozmaznávajú. Ako je to s Angelinou Jolieovou?

03.01.2019 10:31
Herečka Angelina Jolie v kreácii Elie Saab... Foto: ,
Herečka Angelina Jolie na archívnom zábere.
debata

Slávna herečka sa v rozhovore pre rádiovú šou Today vyjadrila, že jej deti sa nelíšia od ostatných a aj ona s nimi zažíva bežné rebelovanie či pubertálne prejavy, ku ktorým patrí vzdor alebo hádky s rodičmi.

„Nechcem od nich, aby boli dokonale sa správajúci maličkí ľudia, ktorí budú hovoriť len to, čo je správne, pretože to od nich žiadam. Musia nájsť samých seba,“ uviedla Jolie v interview.

„Myslím si, že ako väčšina rodičov, sa snažíme vštepiť im to najlepšie, ale tiež nemôžeme kontrolovať všetko, čomu sú dnes deti vystavené,“ pokračovala matka šiestich detí. „Snažíme sa, aby s nami hovorili o všetkom, čo ich trápi, alebo z čoho majú obavy,“ doplnila ešte.

Angelina Jolie tiež pridala vyhlásenie, že ako matku ju naučili všetko práve samotné jej deti. „Povie to možno každý rodič, ale u nás sa to naozaj tak stalo. Všetky sú omnoho bystrejšie než my. Musela som sa učiť od nich,“ uzavrela hviezda.

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #výchova #Angelina Jolie #rodič #dospelosť

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...