Imidž dokonalej rodinky je fuč! Syn Cindy Crawfordovej skončil v rukách polície

Koniec roka 2018 nedopadol pre rodinu slávnej topmodelky našťastnejšie. O škandál sa postaral jej 19-ročný syn Presley Gerber, ktorého zatkla polícia.

03.01.2019 13:45
debata

Super imidž 4-člennej rodinky Cindy Crawfordovej (52) a jej manželka, podnikateľa Rande Gerbera, je tak naštrbený. Slávna rodinka, ktorá sa na červených kobecoch aj v médiách vždy prezentovala ako idylická a bezproblémová, tak bude musieť v novom roku riešiť nepríjemné problémy.

Modelka Cindy Crawford (druhá sprava) s... Foto: SITA/AP, Kamil Zihnioglu
Cindy Crawford (druhá sprava) s manželom Randem Gerberom Modelka Cindy Crawford (druhá sprava) s manželom Randem Gerberom. Na snímke syn Presley Gerber a dcéra Kaia Gerber.

Tínedžer so slávnym priezviskom sa dostal do rúk polície Beverly Hills 30. decembra. Počas jazdy na jeho aute značky Tesla ho zastavila hliadka pre prekročenie rýchlosti, po zastavení policajt z jeho dychu cítil alkohol. Následný test prítomný alkohol potvrdil a z toho dôvodu bol mladík zatknutý a predvedený na policajnú stanicu. Správu priniesol ako prvý portál „TMZ“.

Presley Gerber je starším spomedzi dvoch potomkov niekdajšej topmodelky. Okrem neho ešte vychováva aj 17-ročnú dcéru Kaiu, úspešnú modelku. Modelingu sa venuje aj Presley.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #syn #Cindy Crawford

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....