Mama vojvodkyne Kate prezradila, prečo s médiami o dcére nehovorí

Carole Middleton (63) si užíva svoje štyri vnúčatá a najspokojnejšia je v kruhu rodiny.

07.01.2019 00:00
Carole Middleton a jej syn James Foto: ,
Carole Middleton a jej syn James prichádzajú na svadbu Pippy Middletonovej, ktorá si berie Jamesa Matthewsa.
debata (1)

Mama vojvodkyne Kate, Carole Middleton, sa o svojej dcére s médiami nerozpráva. Celkovo sa pre médiá vyjadruje zriedka, či už ide o jej dcéru Kate alebo mladšiu Pippu. V rozhovore pre nemecký magazín Bunte prezradila, prečo.

63-ročná Carol sa venuje svojej firme „Party Pieces“, ktorú s manželom založili v roku 1988. Práve teraz oslávili 30 rokov od jej založenia. Na otázku, prečo o svojich dcérach nič neprezrádza, stručne odpovedala: „Za tie roky sa mi mlčanie osvedčilo najviac,“ povedala.

Popri práci si úspešná podnikateľka, ktorá prezradila, že pred časom sa stala vegánkou, užíva najmä svoje 4 vnúčatá – tri deti staršej Kate a ani nie 3-mesačného syna Arthura mladšej Pippy, pre ktoré je „babička Middleton“.

„Mojou najväčšou obavou vždy bolo, že stratím svoju rodinu. Ale zostali sme si blízki. A navyše, mám dvoch úžasných zaťov,“ prezradila pre nemecký magazín a dodala: „Snažíme sa organizovať veľa rodinných obedov, pretože to je čas, kedy sa môžeme porozprávať aj si užiť zábavu.“

Carole Middleton a jej manžel Michael (69) žijú v Bucklebury, čo je 80 kilometrov vzdialené mestečko od Londýna. V rodinnej firme v minulosti pracovali obe ich dcéry.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #Carole Middleton

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...