Učiteľka Hanka z komédie Sněženky a machři šarm nestráca! Ani po 60-ke

Jedna z najpopulárnejších českých herečiek, Veronika Freimanová, sa pred troma rokmi prehupla cez okrúhlu šesťdesiatku.

10.01.2019 00:00
debata

Ale zo svojho šarmu nestratila vôbec nič. Môže za to bezpochyby jej očarujúci úsmev, ktorý zdobí jej fotogenickú tvár. 63-ročná herečka ho aktuálne pred objektívmi predviedla na premietaní prvej časti seriálu „Strážmistr Topinka“ v jednom z pražských kín.

Veronika Freimanová  (63) na premietaní prvej... Foto: Profimedia
Veronika Freimanová Veronika Freimanová (63) na premietaní prvej časti seriálu "Strážmistr Topinka".

Hoci prišla oblečená od hlavy po päty do čierneho, medzi hosťami sa nestratila. Sympatická herečka ochotne zapózovala fotografom, následne zamierila do kinosály. Ako vidieť na fotografii, Freimanová zostáva roky verná svojmu imidžu a takmer nič na ňom nemení – týka sa to najmä jej účesu.

Veronika Freimanová patrila pred rokom 1989 k najobsad­zovanejším televíznym herečkám. Pred kameru sa prvý raz postavila v roku 1973 a do revolúcie stvárnila vyše štyridsať televíznych či filmových úloh. Režiséri televíznych rozprávok po nej často siahli do úloh princezien. V roku 1982 si ako 26-ročná zahrala úlohu mladej učiteľky Hanky v kultovej komédii Sněženky a machři.

Do zabudnutia neupadla ani s pribúdajúcim vekom – výraznú rolu si zahrala v úspešnom seriáli Českej televízie – Vyprávěj. Objavila sa aj v úspešných komédiách Snowborďáci či Rafťáci, hoci hlavné roly sa jej skôr vyhýbajú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Veronika Freimanová #Sněženky a machři

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...