Najbohatší muž sveta Jeff Bezos sa rozvádza! Po 25 rokoch manželstva

Zakladateľ a generálny riaditeľ internetového obchodu Amazon Jeff Bezos, ktorý je najbohatším človekom na svete, sa dohodol na rozvode so svojou ženou MacKenzie. Manželia to uviedli v spoločnom vyhlásení.

10.01.2019 09:24
Jeff Bezos Foto:
Jeff Bezos a jeho manželka MacKenzie na archívnej snímke.
debata

Spoločnosť Amazon tento týždeň vystriedala softvérovú firmu Microsoft na pozícii najhodnotnejšieho verejne obchodovaného podniku v Spojených štátoch. Hodnota Bezosovho majetku sa vďaka podielu v Amazone vyšplhala až na 160 miliárd dolárov.

Bezos, ktorý čoskoro oslávi 55. narodeniny, založil firmu Amazon v roku 1994. Vlani v apríli uviedol, že manželkina podpora zohrala pri založení podniku významnú úlohu. Upozornil tiež, že manželka v prvom roku viedla účtovníctvo firmy.

Štyridsaťosemročná MacKenzie Bezos je teraz spisovateľkou. Manželia majú štyri deti – troch synov a adoptovanú dcéru. Vlani založili fond na podporu rodín bez domova a výstavbu škôlok v chudobných komunitách, píše server BBC.

„Mali sme ako zosobášený pár skvelý spoločný život a vidíme pred sebou skvelú budúcnosť ako rodičia, priatelia a partneri v podnikoch a projektoch,“ uviedli manželia v spoločnom vyhlásení. Bezos je tiež zakladateľom raketovej spoločnosti Blue Origin a majiteľom amerického denníka The Washington Post.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Jeff Bezos

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...