Skúsila predávať drogy, skončila pri striptíze! Mladosť tejto hviezdy šokuje

Má za sebou minulosť striptérky a nielen to! Americká celebrita Amber Rose sa priznala aj k ďalšiemu pikantnému tajomstvo. Tentoraz až za hranicou zákona.

17.01.2019 09:00
Amber Rose na archívnom zábere z decembra 2018. Foto: ,
Amber Rose na archívnom zábere z decembra 2018.
debata

„Zvyčajne to ľuďom nehovorím, ale kedysi som skúšala predávať crack v okolí nášho domu,“ uviedla 35-ročná hviezda internetu, modelka a moderátorka v rádiovom podcaste.

„Nemyslím si, že ľudia skutočne rozumejú, v akom prostredí som to vlastne vyrastala a akými sra..mi som si musela prejsť,“ pokračovala 35-ročná Amber Rose. „Môj život nebol nikdy jednoduchý. Ale prinútil ma ísť až na hranicu mojich možností, aby som uživila moju rodinu,“ dodala ešte bývalá partnerka rapera Kanye Westa.

Rose sa však tiež priznala, že ako dílerka drog veľmi úspešná nebola. Vlastne skončila ešte skôr, ako poriadne začala. „Povedali mi, že som dievča a že ma okradnú alebo mi urobia niečo zlé. Vraj som bola príliš pekná na takú robotu. Takže sa to nikdy neudialo,“ vysvetlila celebrita, ktorá sa údajne po tomto „odmietnutí“ stala striptérkou.

„Spravila som to ako veľmi mladá a bolo to len moje rozhodnutie. Nikto z rodiny ma do toho nedotlačil,“ uviedla ešte matka syna Sebastiana, ktorého otcom je raper Wiz Khalifa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #striptíz #kariéra #rodina #drogy #Amber Rose

+ Neobjednávajte si jedlo, pokúste navariť sami, bude to pre vás zdravšie.
Premýšľajte o dlhodobej finančnej...

+ Nájdite čas na relax, je to dôležité pre vašu dušu.
Snažte sa každý deň prekonávať sami seba tak, aby ste boli...