Aniston plánuje oslavu 50-ky! Áno, tušíte správne, má byť na nej aj ON

O necelý mesiac, 11. februára, oslávi slávna herečka Jennifer Aniston okrúhlu päťdesiatku.

18.01.2019 00:00
Herečka Jennifer Aniston v kreácii Christian... Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston v kreácii Christian Lacroix Haute Couture.
debata

Ako informuje magazín „Life & Style“, plány na párty sú už jasné. „Jennifer chce usporiadať oslavu v jej vile v Bel-Air,“ cituje magazín zdroj z herečkinho okolia.

O catering na párty sa majú postarať najvychytenejšie reštaurácie v okolí, podávať sa budú talianske, mexické aj vegetariánske jedlá. Chýbať nebude ani známy dídžej, ktorý bude hosťom počas párty hrať.

Ako píše magazín, pozvánku k Anistonovej dostali prominenti ako Ellen DeGeneres (60) a jej manželka, Portia de Rossi (45), herečka Courteney Cox (54), herec Jason Bateman (50) aj moderátor Jimmy Kimmel (51). A to najpodstatnejšie – pozvaný je aj Anistonovej exmanžel, Brad Pitt, s ktorým po rozvode s Justinom Therouxom herečka opäť nadviazala živý kontakt.

„Oslavou chce Jennifer ukázať svetu, že ju naozaj nikto nemusí ľutovať,“ cituje magazín spomínaný zdroj. Ona sama sa pred časom pre magazín InStyle vyjadrila v tomto duchu: "Je to šialené. Tie informácie, ako si Jen nevie udržať chlapa, ako Jen nemá dieťa, lebo je sebecká a sústredená na kariéru. A ešte, aká som veľmi zlomená. Prosím, majte trochu rešpektu, nie som zlomená.“

Ona sama pre magazín HELLO! prezradila, že oslavu plánuje už dlho. "Ja rada oslavujem takéto míľniky a myslím si, že si to aj zaslúžia. Ponúkajú nám tiež možnosť zamyslieť sa nad životom a otázkami: 'Kde som, čo som spravila a čoho by som sa mala zbaviť?‘,“ vyjadrila sa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Brad Pitt #oslava

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...