Tehotná Jessica Simpson vyšla do ulíc! Toto s ňou spravilo tretie dieťa

O tom, aké náročné môže byť tehotenstvo, vedia len ženy, ktoré si ho aspoň raz v živote skúsili. Speváčka Jessica Simpson je v očakávaní už tretíkrát. A hoci sa na bábätko teší, sprievodný stav vraj až taký príjemný nie je.

21.01.2019 00:00
debata (1)
Speváčka a herečka Jessica Simpson a jej manžel... Foto: Profimedia
Speváčka a herečka Jessica Simpson a jej manžel Eric Johnson odchádzajú z podniku The Roxy. Speváčka a herečka Jessica Simpson a jej manžel Eric Johnson odchádzajú z podniku The Roxy.

Iba pred pár dňami šokovala blondínka, keď na svojom Instagrame zverejnila záber opuchnutého lýtka a chodidla. Jej noha vyzerala akoby ju do nej poštípal celý včelí roj. Opuchy končatín sú však pre budúce mamičky jednou z vecí, s ktorou sa musia vyrovnať a nejako ju zvládnuť.

Mama dvoch ratolestí, ktorá sa rozhodla priviesť na svet manželovi Ericovi Johnsonovi ešte tretie dieťa, sa cez víkend objavila na verejnosti. A pre mnohých bola na nepoznanie. Simpson nabrala s tretím bábätkom niekoľko kilogramov a výrazne sa prejavilo aj v jej tvári a celkovom vzore. Je to skrátka „veľká“ žena!

Manžel Eric Johnson, bývalý hokejista, však hrdo svoju polovičku sprevádzal na ceste do reštaurácie Roxy, kde sa dvojica stretla so Simpsonovej sestrou Ashlee a jej partnerom Evanom Rossom.

Tretie bábätko Simpsonovej by malo na svet prísť už o pár týždňov. Ako prezradila, dcérka Maxwell a syn Ace Knut sa už nevedia dočkať. Teší sa aj ona, ale zároveň priznala, že pri treťom dieťati ako mama už toľko vecí neočakáva.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Any remedies?! Help!!!!

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Simpson (@jessicasimpson),

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Telo #zmena #Jessica Simpson #veľkosť

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....