Pitt a Theron - spolu či nie? Stretnutie pred pol rokom zaváňa romantikou, ale...

Sú Brad Pitt a Charlize Theron novým párom snov Hollywoodu? S informáciou vyšiel pred pár dňami denník The Sun.

22.01.2019 13:00
debata (1)

Podľa zdroja, ktorý denník citoval, majú 43-ročná Theron a 55-ročný Pitt tvoriť pár od polovice decembra. Denník zároveň uviedol, že hercov mal zoznámiť Sean Penn (58), ktorý s Theronovou v minulosti tvoril niekoľko mesoiacov pár.

Všetko je však inak – píše magazín People. Theron a Pitt sa podľa People poznajú už dlhšie – pred pol rokom sa totiž stretli pri spoločnej práci. Bok po boku nakrúcali reklamu pre luxusnú značku hodiniek – Breitling. V septembri 2018 spoločnosť výsledok ich spolupráce zverejnila na sociálnych sieťach. Na čierno-bielom zábere a takisto v reklame im to ako dvojici naozaj pristane. Či sú pár však zostáva naďalej tajomstvom.

V prípade Pitta by to však nebolo prvý raz, kedy by sa zaľúbil do svojej kolegyne spred kamery. Rovnako to bolo aj v prípade jeho vzťahu s exmanželkou Angelinou Jolie – dohromady ich zviedla práca na filme Pán a pani Smithovci.

V magazíne People však odznelo od zdroja z okolia hereckej dvojice: „Nerandia spolu.“ 12. januára síce boli spoločne spozorovaní na podujatí v hoteli Chateau Marmont v Los Angeles, ale podľa People išlo o kamarátske stretnutie, nie o rande plné vášne.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #Charlize Theron

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...