Lady Gaga a všetci jej muži! Pred bozkom s milencom stihla aj týchto pánov...

Speváčka Lady Gaga je na roztrhanie. A celkom prekvapivo za to nemôže jej hudba, ale jej herecké umenie.

29.01.2019 00:00
debata
Speváčka Lady Gaga a jej snúbenec Christian... Foto: Profimedia
Speváčka Lady Gaga a jej snúbenec Christian Carino na zábere z ceremoniálu Screen Actors Guild Awards. Speváčka Lady Gaga a jej snúbenec Christian Carino na zábere z ceremoniálu Screen Actors Guild Awards.

Aj na nedeľňajšom vyhlásení cien SAG Awards nemohla 33-ročná hudobníčka, ktorá sa zaskvela vo filme Zrodila sa hviezda, chýbať. Pred fotografov predstúpila v kreácii Christian Dior Haute Couture a užívala si chvíle pózovania aj rozhovorov.

Hviezda je už niekoľko mesiacov šťastne zadaná a zamilovaná do manažéra Christiana Carina. Ani on nechýbal na slávnostnom ceremoniáli, no na svoju polovičku si musel počkať.

Herečka a speváčka Lady Gaga v spoločnosti... Foto: Reuters
Herečka a speváčka Lady Gaga v spoločnosti svojho kolegu Bradleyho Coopera z filmu Zrodila sa hviezda. Herečka a speváčka Lady Gaga v spoločnosti svojho kolegu Bradleyho Coopera z filmu Zrodila sa hviezda.

Gaga sa najprv stretla na červenom koberci s kolegom Rickym Martinom, s ktorým si spoločne okamžite zapózovali pred médiami. Potom už nasledovalo vítanie s filmovými kolegami.

V snímke Zrodila sa hviezda sa speváčka a herečka stretla na plátne s hercom Samom Elliotom aj Bradleym Cooperom. Na SAG Awards nechýbal ani jeden z nich. Na adresu Coopera pritom znejú z úst speváčky doslova ódy. Vďačná je mu údajne najmä za to, že to riskol s ňou v rámci svojho srdcového projektu a dal jej príležitosť na taký výnimočný filmový debut.

Speváčka Lady Gaga a jej kolega Ricky Martin... Foto: Reuters, MONICA ALMEIDA
Speváčka Lady Gaga a jej kolega Ricky Martin pózovali spoločne. Speváčka Lady Gaga a jej kolega Ricky Martin pózovali spoločne.

S manažérom Carinom sa speváčka stretla pred viac ako dvoma rokmi a vo februári 2017 sa prvýkrát objavili oficiálne na verejnosti po speváčkinom vystúpení na zápase Super Bowl. Odvtedy sú údajne nerozluční a špekuluje sa o tom, kedy by mohla byť svadba. V minulosti Carina spájali napríklad aj s herečkou Amber Heardovou.

Speváčka a herečka Lady Gaga prišla v kreácii...
Herečka Yara Shahidi v šatách Fendi Haute Couture.
+28Herečka Margot Robbie uchvátila v kreácii Chanel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #muži #Bradley Cooper #SAG Awards #Christian Carino

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...