Má slabosť na staršie?! Liam Payne z One Direction vraj zbalil slávnu Naomi

Zdá sa, že bývalý člen formácie One Direction, spevák Liam Payne, má slabosť pre staršie ročníky.

30.01.2019 16:33
Liam Payne Foto:
Spevák Liam Payne.
debata

Potvrdzujú to aspoň rozmazané zábery Paynea v spoločnosti britskej topmodelky a veteránky modelingového biznisu Naomi Campbellovej. Dvojicu mali spoločne zazrieť na rande v Londýne, kde sa po spoločnej večeri vybrali do luxusného hotela.

Vekový rozdiel medzi niekdajším víťazom šou X Factor a afroamerickou divou z mól je 23 rokov! Kým Payne oslávil len nedávno 25. narodeniny, jeho objekt záujmu sa blíži pomaly k dovŕšeniu päťdesiatky. V prípade Campbellovej však jedným dychom treba dodať, že vyzerá omnoho mladšie a jej forma berie dych aj omnoho mladším ženám.

Naomi Campbell počas módnej šou Valentino v... Foto: Profimedia
Naomi Campbell Naomi Campbell počas módnej šou Valentino v Paríži.

Campbell a Payne sa údajne zblížili, keď si pred pár týždňami vymenili pár odkazov na sociálnej sieti Instagram. Ich odkazy vyznievali flirtovne. O pár dní na to priniesli noviny Daily Star rozostrené fotografie oboch celebrít na koncerte nigérijskej hviezdy v londýnskej O2 Aréne.

Payne má pritom celkom čerstvo za sebou vzťah s inou známou ženou, tiež staršou o niekoľko rokov. Reč je o speváčke a porotkyni Cheryl (v minulosti Cheryl Cole), s ktorou má spevák aj syna Beara. Známa britská hviezda a niekdajšia členka formácie Girls Aloud bola od Payna staršia o desať rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #Naomi Campbell #paparazzi #románik #Liam Payne

+ Nebuďte lenivý a cvičte aj doma, prospeje to vášmu telu i mysli.
Dnes vás čaká veľa práce, preto nebuďte lenivý...

+ Neriskujte svoje zdravie, obetujte radšej čas nato, aby ste sa cítili dobre.
Neberte si na plecia viac ako...