Vyznanie od Timberlakeovej manželky! Tie vrásky by som nemenila za nič

Posledný januárový deň oslávil 38. narodeniny spevák a herec Justin Timberlake. Jeho polovička, herečka Jessica Biel, sa mu pri tej príležitosti vyznala na sociálnej sieti Instagram.

01.02.2019 12:35
debata
Herečka Jessica Biel a jej manžel Justin... Foto: SITA/AP, Dan Steinberg
Herečka Jessica Biel a jej manžel Justin Timberlake. Biel prišla v kreácii Ralph & Russo Couture. Herečka Jessica Biel a jej manžel Justin Timberlake. Biel prišla v kreácii Ralph & Russo Couture.

Pôvabná hviezda, ktorá má s Timberlakeom aj syna Silasa, zverejnila na svojom profile staršiu fotografiu, na ktorej sa s manželom škeria do objektívu na zábere zhotovenom pod vodou. Viac než foto však dojmú slová, ktoré k nej Biel pripojila.

„Od dňa v znamení ponižujúcich ružových plaviek s volánikmi a fotením sa pod vodou napĺňaš môj život toľkou radosťou a smiechom, že ťa viním za moje mimické vrásky smiechu okolo úst. Ale nemenila by som ich za nič na svete,“ napísala hollywoodska kráska svojmu manželovi.

„Nosím ich s hrdosťou a vedomím, že som ten najšťastnejší človek naokolo, ktorý má tu česť počúvať tvoje vtipy, tvoje slová, tvoj hlas každý deň môjho života,“ doplnila ešte Biel a pridala aj blahoželanie.

Kráska je od Timberlakea mladšia o necelé dva roky, už v marci oslávi narodeniny aj ona sama. Dvojica sa spoznala prostredníctvom spoločných priateľov a údajne od prvého stretnutia to medzi nimi nesmierne zaiskrilo a zotrvali spolu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #narodeniny #Instagram #Justin Timberlake #Jessica Biel #Vyznanie

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...