Foto vojvodkyne Meghan z mladosti! Takto ju 'natrela' známa speváčka

Z herečky sa stala vojvodkyňou, manželkou princa a jednou z najsledovanejších žien sveta. Meghan Markle však mala herecké začiatky ako väčšina jej kolegýň.

02.02.2019 12:11
debata
Speváčka Katharine McPhee v kreácii Georges... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Katharine McPhee v kreácii Georges Chakra. Speváčka Katharine McPhee v kreácii Georges Chakra.

Potvrdila to aj speváčka a herečka Katherine McPhee, ktorú kedysi preslávilo účinkovanie v speváckej šou American Idol. Hoci v súťaži nevyhrala, presadila sa na hudobnej scéne a dokonca aj pred kamerou.

Vo štvrtok zverejnila McPhee záber na svojom Instagrame, kde pózuje v spoločnosti Markleovej. Ide o fotografiu z tínedžerských čias, keď sa obe dievčatá snažili preraziť v školských muzikáloch. „Ako decká sme Meghan a ja robili spolu muzikál. Ona vyrástla a stala sa z nej vojvodkyňa zo Sussexu a zo mňa vyrástla hviezda na West Ende, takže vlastne rovnaký život, ak sa pýtate na môj názor,“ humorne napísala herečka.

Tridsaťštyriročná McPhee momentálne totiž účinkuje v muzikáli Waitress v hudobnej produkcii West End a kritici ju za jej výkon chvália. Je tiež magnetom pre divákov.

S McPheeovou však americko-kanadská herečka, ktorá je dnes vojvodkyňou, bližšie kontakty neudržiava. Počas svojej hereckej kariéry sa spriatelila najmä s indickou kráskou Priyankou Chopra alebo Abigail Spencerovou. Obe dostali pozvanie aj na jej minuloročnú svadbu s princom Harrym.

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #minulosť #muzikál #spoločne #foto #Katherine McPhee #Meghan Markle

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...