Kedysi tvorili DiCaprio a Bündchen pár snov! Prečo ich vzťah nevydržal?

Päť rokov tvorila modelka Gisele Bündchen (38) pár s Leonardom DiCapriom (44).

06.02.2019 00:00
Gisele Bündchen Foto: ,
Modelka Gisele Bündchen.
debata

Bolo to v rokoch 2000 až 2005 a ich vzťah zažil aj niekoľko rozchodov a návratov. Zatiaľ, čo slávna Brazílčanka už našla svoje šťastie po boku manželka, Toma Bradyho, oscarový herec strieda jednu krásku za druhou a „loví“ medzi čoraz mladšími hviezdičkami. Aktuálne po jeho boku žiari len 21-ročná Camila Morrone.

Herec  Leonardo DiCaprio a Camila Morrone na... Foto: Profimedia
Leonardo DiCaprio Herec Leonardo DiCaprio a Camila Morrone na prestížne podujatie "Longines Grand Prix" v Paríži.

Gisele Bündchen o svojom minulom vzťahu často nerozpráva a v médiách ho nerozoberá. Len okrajovo ho spomenula v aktuálnom rozhovore pre magazín „Porter“, v ktorom si zaspomínala na svoj život v rokoch, kedy žila práve so slávnym hercom.

Opísala, že v roku 2005 nebola v dobrom psychickom stave a postupne strácala kontrolu nad svojím životom. Bola večne na cestách zbalená v jednom kufri a žila z troch káv denne, fľaše vína a cigariet. Začala trpieť záchvatmi paniky a lekár jej radil užívať xanax. Svoj život sa práve v tom období rozhodla zmeniť a to veľmi radikálne – zo dňa na deň. K jej novým pravidlám patrilo heslo: Žiaden cukor, žiaden kofeín, žiaden alkohol." Začala menej pracovať a cvičiť pravidelne jogu.

Jej nový životný štýl však nechcel nasledovať jej vtedajší partner, ktorým bol práve DiCaprio. Položila si tak zásadnú otázku: „Zostanem so svojím želaním niečo hlbšie zmeniť aj sama, zatiaľ, čo on nezmení nič? Na konci bola moja odpoveď ‚áno‘,“ prezradila kráska.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gisele Bündchen #Leonardo DiCaprio

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...