Stávky na dieťa Harryho a Meghan! Briti tipujú hmotnosť aj krstných rodičov

Koncom apríla príde na svet prvé dieťa vojvodkyne Meghan a princa Harryho.

06.02.2019 10:15
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan Foto: ,
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan na návšteve v Birkenheade uprostred fanúšikov.
debata (1)

Ako to bolo aj pri potomkoch staršieho brata Harryho, princa Williama, aj v tomto prípade si Briti môžu v stávkových kanceláriách staviť nielen na to, akého pohlavia bábätko bude, ale aj na meno a ďalšie veci.

A čo teda hovoria stávkari vo Veľkej Británii? Podľa stávkovej spoločnosti Betfair sa Meghan narodí dievčatko a medzi najčastejšie tipované mená patria Diana, Alice a Victoria. Práve Alice a Victoria tipovali Briti aj pri očakávaní tretieho dieťaťa vojvodkyne Kate. Tá však napokon priviedla na svet chlapčeka a rodičia mu dali meno Louis.

Čo sa chlapčenských mien týka, podľa Britov by sa prvorodený potomok Harryho a Meghan mohol volať Arthur, James alebo Edward. Ponuka stávok spojených práve s prvým potomkom mladšieho z britských princov je však naozaj pestrá – ľudia si môžu tipnúť aj hmotnosť novorodenca, dokonca je tu možnosť tipovania na dvojičky či trojičky.

Zaujímavé sú aj stávky na mená krstných rodičov bábätka. Hoci britské médiá už pred časom špekulovali, že sa nimi stanú Amal a George Clooneyovci, v ponuke sú aj ďalšie slávne mená – Serena Williams, Priyanka Chopra či princezná Eugenie.

Vojvodkyňa Meghan a jej šatník na návšteve u protinožcov

Video

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....