Nádherná Meghan na gala! Harry podnietil špekulácie o dvojičkách

Vystúpenie princa Harryho a Meghan počas "Endeavour Fund Awards" sa nieslo nielen v znamení ich nežných dotykov či veľavravných pohľadov.

08.02.2019 13:00
Meghan Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan a princ Harry na recepcii po udeľovaní "Endeavour Fund Awards" v Londýne v šatách Givenchy.
debata (11)

Obaja sa postarali aj o sladké okamihy v súvislosti s ich budúcim potomkom, ktorého by mala Meghan priviesť na svet koncoma príla.

Nielen hrdá budúca mamička Meghan sústreďuje svoju pozornosť veľmi zreteĺne na rastúce bruško. Jej časté dotyky hovoria jasnou rečou – svojho potomka sa už nevie dočkať. Inak to nebolo ani na spomínanej gala udalosti. Na otázky o bábätku odpovedali prítomným hosťom, s ktorými kráľovský pár konverzoval počas recepcie. Ako uvádza korešpondent kráľovského paláca Chris Ship na svojom Twitteri, Meghan prehovorila o Harrym a jeho budúcej úlohe jasne: „Bude ten najlepší otec“. Ako ďalej na Twitteri uviedol spomínaný korešpondent, aj Harry si smerom k Meghaninmu rastúcemu brušku zažartoval: „Je tam naozaj veľké dieťa.“

Vojvodkyňa  Meghan počas udeľovania... Foto: Reuters, POOL
Meghan Vojvodkyňa Meghan počas udeľovania "Endeavour Fund Awards" v Londýne v šatách Givenchy.

Práve touto vetou princ Harry opäť podnietil špekulácie o možnosti, že Meghan pod srdcom nosí dvojičky. Britské médiá si už dlhší čas všímajú práve to, že bruško Meghan je vzhľadom na zverejnený fakt, že dieťa by malo prísť na svet až koncom apríla, priveľké.

Vojvodkyňa Meghan a princ Harry na recepcii po...
Vojvodkyňa Meghan a princ Harry na recepcii po...
+4Vojvodkyňa  Meghan počas udeľovania "Endeavour...

Rastúce bruško pekná vojvodkyňa tento raz predviedla v elagantných čierno-bielych šatách značky Givenchy, s modelom, ktorý zdobil decentný výstrih, skvelo korešpondoval aj jej hladký účes. Na podujatie vojvodkyňa tento raz nesiahla po žiadnych šperkoch, jediným doplnkom bola čierna kabelka, k šatám si obula lodičky značky Aquazzura.

Vojvodkyňa Meghan a princ Harry na recepcii po... Foto: Reuters, POOL
Meghan Vojvodkyňa Meghan a princ Harry na recepcii po udeľovaní "Endeavour Fund Awards" v Londýne v šatách Givenchy.

Udeľovanie cien nadácie Endeavour manželský pár podporil už po druhý raz. Od svojho vzniku v roku 2012 nadácia podporila 86 projektov zameraných napríklad aj na pomoc vojnovým veteránom či ľuďom v núdzi.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....