Mladučká dcéra Thurmanovej? Slávnych rodičov nezaprie, je krásna

Uma Thurman patrí k najobdivovanejším herečkám Hollywoodu.

13.02.2019 11:00
debata

48-ročná hviezda Tarantinových filmov Kill Bill je stále ozdobou červených kobercov. A má aj svoju nasledovníčku, 20-ročnú dcéru Mayu.

Uma Thurman a jej dcéra  Maya Hawke na... Foto: Profimedia
Uma Thurman Uma Thurman a jej dcéra Maya Hawke na festivale Williamstown Theatre Festival v New Yorku.

Thurman si v roku 1997 zahrala v snímke Gattaca po boku Ethana Hawkea, ten sa o rok nato stal jej manželom. Z ich vzťahu pochádzajú dve ratolesti, 20-ročná Maya a 17-ročný Levon. V roku 2003 ohlásili Thurman a Hawke odlúčenie, rozvod ukončili v roku 2005.

Ethan Hawke počas udeľovania  Gotham... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Ethan Hawke Ethan Hawke počas udeľovania Gotham Independent Film Awards v New Yorku.

Práve pekná Maya herečku sprevádzala na divadelnom festivale Williamstown Theatre Festival v New Yorku. Pekná hnedovláska zvolila pred objektívy čierne farby, na podujatie prišla v čiernom nohavicovom kostýme. A hoci voľbou oblečenia 20-ročná Maya na seba nijako pozornosť nepriťahovala, jej pekná tvár zaujala okamžite – je totiž mixom oboch hollywoodskych hviezd. Maya sa vydala po stopách rodičov a pokúša sa o kariiéru herečky, na konte má zopár úloh, zahrala si napríklad v seriáli Stranger Things.

Ethan Hawke a jeho dcéra Maya Hawke, ktorej... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Ethan Hawke a jeho dcéra Maya Hawke Ethan Hawke a jeho dcéra Maya Hawke, ktorej matkou je herečka Uma Thurman, na červenom koberci.

Charizmatická Thurman má okrem dvoch detí, ktorých otcom je Hawke, aj dcéru Lunu, ktorú porodila miliardárovi Arpadovi Bussonovi pred šiestimi rokmi, vzťah sa im však rozpadol v roku 2014. Nasledoval médiami sledovaný boj o ich spoločnú dcéru, ktorú chcel miliardár získať do svojej starostlivosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Uma Thurman #Ethan Hawke

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...