Nežná Slovenka hviezdou v Prahe! Z krásnej Antalovej urobili babičku

Presne na Valentína vstupuje do slovenských kín nová romantická komédia Leto s gentlemanom. Hlavní predstavitelia si užili pražskú premiéru, Alena Antalová na nej žiarila.

14.02.2019 14:15
debata

Popri Jaromírovi Hanzlíkovi si hlavnú ženskú rolu zahrala slovenská rodáčka Alena Antalová. Tá sa pred kamery vrátila po niekoľkoročnej prestávke.

Herečka Alena Antalová s manželom na premiére... Foto: Profimedia
Alena Antalová Herečka Alena Antalová s manželom na premiére filmu Leto s gentlemanom v Prahe.

Spolu s režisérom snímky, Jiřím Adamcom a ostatnými kolegami si rodáčka z Bratislavy užila slávnostnú premiéru v Prahe. Na bratislavskej minulý týždeň chýbala, zastúpila ju kolegyňa z filmu, takisto slovenská rodáčka, Yvetta Blanarovičová.

Video

Pražskú premiéru si krásna blondínka Antalová vychutnala v spoločnosti manželka, Josefa Juráčka. 46-ročná herečka má doma štyri deti a tak bolo „odskočenie“ si pred filmové kamery pre ňu pomerne náročné. „Aby som mohla natočiť tento krásny film, nemohla som odcestovať na našu dovolenku. Ale s tým nápadom, po prečítaní scenára, prišiel môj manžel. A som mu za to vďačná. Už teraz sa teším, až mu to oplatím,“ opísala Antalová.

Sympatická erečka hrá vo filmovej novinke babičku, pritom v súkromnom živote má jej najmenšie dieťa len 6 rokov. „V súkromnom živote som takou skoro babičkou. Môj manžel má z prvého kola dvoch nádherných vnukov, takže som sa do úlohy babičky nemusela prevtelovať, ja ňou som naozaj a som za to vďačná.“

Jaromír Hanzlík, Yvetta Blanarovičová, Jiří...
Jaromír Hanzlík, Yvetta Blanarovičová, Jiří...
+6Yvetta Blanarovičová na premiére filmu Leto s...

Pod filmom je ako režisér podpísaný Jiří Adamec. S ním sa už Antalová stretla počas nakrúcania úspešného seriálu Poisťovňa šťastia (2004), v ktorom si zahrala jednu z hlavných rolí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Leto s gentlemanom #Alena Antalová

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....