Meghan v New Yorku vyvolala ošiaľ paparazzov! Prekvapila aj mužským garde

Na ošial a sprievody fanúšikov, kam sa pohne, je už nejaký ten mesiac zvyknutá. Ale v New Yorku čakalo na vojvodkyňu Meghan hotové paparazzovské "peklo".

20.02.2019 10:10
debata (4)
zväčšiť Vojvodkyňa Meghan (v strede) a jej kamarátka a... Foto: SITA/AP, Kevin Hagen
Vojvodkyňa Meghan (v strede) a jej kamarátka a kolegyňa Abigail Spencer (po jej boku vpravo) odchádzajú z hotela, kde sa konala "baby-shower" párty pred príchodom bábätka. Vojvodkyňa Meghan (v strede) a jej kamarátka a kolegyňa Abigail Spencer (po jej boku vpravo) odchádzajú z hotela, kde sa konala "baby-shower" párty pred príchodom bábätka.

Manželka princa Harryho, ktorá pricestovala neoficiálne do Veľkého jablka, ešte počas uplynulého víkendu, sa okamžite ocitla v centre pozornosti miestnych reportérov a všadeprítomných paparazzov. Dôkazom sú aj zábery spred jej hotela v New Yorku. Keď odchádzala na stretnutie s priateľmi, vonku ju čakali desiatky bleskov a fotoaparátov a pokrikujúci fotografi – klasická kulisa miest ako New York a Los Angeles.

Vojvodkyňa Meghan v sprievode ochrankára na...
Bývalá herečka Meghan Markle, dnes vojvodkyňa...
+2Vojvodkyňa Meghan odchádza z hotelu na...

Tehotná americko-kanadská herečka, ktorá pre manželstvo s britským princom musela kariéru zavesiť na klinec, však nestrácala dobrú náladu a úsmev na perách. V New Yorku sa totiž mala 37-ročná vojvodkyňa stretnúť s asi 15-timi blízkymi kamarátkami na takzvanej „baby shower“ párty.

Tú pre pôvabnú budúcu mamičku zorganizovala Jessica Mulroney a konala sa v utorok 19. februára. Medzi hosťami nechýbala napríklad ani herečka Abigail Spencer, blízka kamarátka Meghan a kolegyňa zo seriálu Kravaťáci, ktorá sa objavila aj na minuloročnej májovej svadbe. Podobne ako tenistka Serena Williams, s ktorou sa vojvodkyňa priatelí už roky.

Bývalá herečka Meghan Markle, dnes vojvodkyňa... Foto: Profimedia
Bývalá herečka Meghan Markle, dnes vojvodkyňa Meghan a jej blízky priateľ Markus Anderson prichádzajú do The Polo Bar v New Yorku. Bývalá herečka Meghan Markle, dnes vojvodkyňa Meghan a jej blízky priateľ Markus Anderson prichádzajú do The Polo Bar v New Yorku.

V utorok večer potom paparazzovia zachytili vojvodkyňu pri príchode do vychýreného podniku The Polo Bar v New Yorku, kde sa konala večera s najbližšími priateľmi. Medzi pozvanými sa objavili obe spomenuté dámy, ale samotná vojvodkyňa vchádzala do podniku v mužskej spoločnosti.

Nie, nebol to jej manžel princ Harry, ale dlhoročný priateľ Markus Anderson. Práve on údajne organizoval rande naslepo, na ktorom sa vôbec prvýkrát stretli Meghan a princ Harry. O tom, či to je naozaj pravda, však nikdy sám nehovoril. Anderson pracuje ako šéf sekcie pre exkluzívnych členov privátnych klubov v rámci siete hotelov Soho House.

Video

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #New York #priatelia #večera #Serena Williams #Abigail Spencer #vojvodkyňa Meghan

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....