Krásna trojnásobná mama Svátková na premiére! V obklopení svojich chlapov

Herečka Vlastina Kounická Svátková si vyrazila s celou rodinou do kina, aby si pozreli nový animák.

21.02.2019 00:00
debata

Slovenská rodáčka Vlastina Svátková (36) má kariéru rozbehnutú u našich susedov a so svojou rodinou žije v Prahe. So všetkými svojimi „chlapcami“ sa vybrala herečka do kina, aby si pozreli animák Ako vycvičiť draka 3.

Herečka Vlastina Kounická Svátková s manželom,... Foto: Profimedia
Vlastina Kounická Svátková Herečka Vlastina Kounická Svátková s manželom, Jiřím Kounickým a jej troma synmi na premiére filmu Ako si vycvičiť draka 3 v Prahe.
Usmiata herečka, ktorú mali možnosť slovenskí diváci vidieť napríklad v seriáloch Hotel či Tajné životy, si vyrazila po boku svojho manžela, filmového producenta Jiřího Kounického. Ten držal pred fotografmi v náručí ich spoločného syna Matyáša, ktorého Svátková priviedla na svet pred dvoma rokmi.

Okrem Matyáša je mamou ďalších dvoch synov, ktorých otcom je režisér Dan Svátek, Kryštofa a Adama. V roku 2016 sa Svátková vydala po druhý raz, za o tri roky strašieho producenta Jiřího Kounického.

Herečka a autorka Vlastina Kounická Svátková na... Foto: TV JOJ
Herečka a autorka Vlastina Kounická Svátková na zábere zo seriálu Hotel. Herečka a autorka Vlastina Kounická Svátková na zábere zo seriálu Hotel.

Okrem herectva sa Vlastina Kounická Svátková aktívne venuje aj písaniu, pred rokmi sa v Prahe živila ako redaktorka. na svojom konte má už niekoľko kníh, naposledy jej vyšla knižka Prostor pro duši, okrem toho sa aktívne venuje aj svojmu blogu. "Prečítajte si rozhovor s herečkou pre Pravdu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #Vlastina Kounická Svátková

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....