Lucie Bílá sa pochválila snubným prsteňom. Ale pozor! Tajila ho 2 roky...

Česká speváčka Lucie Bílá sa cez víkend na sociálnych sieťach pochválila prstienkom.

25.02.2019 10:58
Lucie B9L8 Foto:
Lucie Bílá a jej partner, Radek Filipi, na uvedení kozmetiky Masterpiece v Prahe.
debata

Vzápätí však priznala, že to nie je žiadna novinka. Zásnuby s o 17 rokov mladším Radkom vraj tajila dva roky, informuje portál iDNES.cz.

„Je to snáď 100 rokov, čo som spievala ‚láska je láska‘ a myslela si, že o nej viem všetko. Spoznala som ju v mnohých farbách a skloňovala vo všetkých pádoch, ale prišla až v tej chvíli, keď som sa o ňu prestala snažiť, chápať ju a hľadať, a je nádherná a za odmenu,“ napísala Bílá na službe Instagram.

„Kamarátky moje, dámy, ženy, slečny, nevzdávajte to … Pošlite všetkých nevhodných mužov preč a nechajte sa objaviť tým, ktorého ste si vysnívali. Naozaj to funguje. Dnes sú to dva roky, čo mi ten môj ‚vysnívaný‘ navliekol na prst zásnubný prsteň a bez papierovania a svadobných zvonov sa stal mojím vyvoleným a robí môj život neobyčajne krásny,“ doplnila svoje vyznanie.

Bílá bola už dva razy vydatá. Po rozchode s producentom Petrom Kratochvílom, s ktorým má syna Filipa, si v roku 2002 vzala pozaunistu Stanislava Penka, manželstvo trvalo len rok. V roku 2006 sa vydávala za speváka Václava Noida Bártu, s ktorým bola dva roky. Po päťročnom vzťahu s podnikateľom Petrom Makovičkom sa jej partnerom stal Radek Filipi, s ktorým sa v novembri 2017 aj nakrátko rozišla.

Pozrite si video oscarovej módy z 91. ročníka filmových cien

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #zásnuby #prsteň #Lucie Bílá

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...