Neuveríte, ako oslávila Olivia Colman svojho Oscara!

Britská herečka mala na pódiu z Oscara najväčšiu radosť spomedzi ocenených.

26.02.2019 14:30
Olivia Colman Foto:
Olivia Colmanová si odniesla sošku v kategórii najlepšia herečka v hlavnej úlohe za postavu kráľovnej Anny vo filme Favoritka.
debata

Zatiaľ, čo väčšina hviezd a hviezdičiek sa po slávnostnom ceremoniáli 91. ročníka udeľovania Oscarov vyrazila na niektorú zo slávnych párty, britská herečka Olivia Colman sa rozhodla inak. Svoju zlatú sošku, ktorú jej vyniesla hlavná rola v snímke Favoritka, oslávila nočnou jazdou v páry autobuse.

45-ročná Britka sa počas večera z ceny tešila spomedzi ocenených najviac. „Kedysi som pracovala ako upratovačka a milovala som tú prácu. Vtedy som trávila naozaj množstvo času aj tým, že som si predstavovala tento moment,“ povedala na pódiu po prevzatí Oscara za rolu kráľovnej Anny a dodala: „To je úžasné! Mám Oscara.“

 Kendall Jenner prichádza na oscarovú párty...
Priyanka Chopra  a Nick Jonas  prichádzajú na...
+35Kendall Jenner a Caitlyn Jenner prichádzajú na...

Svoju radosť z prestížneho ocenenia sa rozhodla podľa informácií denníka The Sun osláviť v párty autobude spolu so zopár blízkymi priateľmi, ktorý prenajala. Bus bol vyzdobený neónovými svetlami, vo vnútri bol tmavý nábytok a v tomto dopravnom prostriedku sa malá partia okolo Colmanovej vybrala na nočnú oslavnú jazdu po Los Angeles.

Olivia Colman s Oscarom. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Olivia Colmanová Olivia Colman s Oscarom.

Pritom tesne po skončení priameho prenosu si usmiata herečka ešte zapózovala s ocenením v ruke na červenom koberci Vanity Fair párty, kde sa pred objektívmi vystiedali desiatky slávnych aj menej známych osobností šoubiznisu.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Olivia Colman #Oscar 2019

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...