Je šanca, že spolu nespávajú? Gaga a Cooper vyvolali otázky aj u kolegov!

Najprv prekvapivá správa o rozchode, potom oscarové vystúpenie, ktoré rozvírilo pokojné hladiny internetu. Špekulácie o romániku speváčky Lady Gaga a jej kolegu Bradleyho Coopera dokonca podnietili kolegovia.

26.02.2019 12:15
Speváčka Lady Gaga a jej kolega Bradley Cooper... Foto: ,
Speváčka Lady Gaga a jej kolega Bradley Cooper počas vystúpenia so skladbou Shallow na oscarovom ceremoniáli.
debata

Reč je napríklad o hercovi a komikovi Davidovi Spadeovi, ktorý na svoj Instagram zavesil obrázok z oscarového ceremoniálu – konkrétne momentu, keď Gaga a Cooper zaspievali skladbu Shallow. „Existuje nejaká šanca, že títo dvaja spolu netr..jú,“ napísal k fotografii Spade.

Samozrejme, pod fotkou sa strhla bohatá debata príspevkov, ktoré si robia žarty z kolegov z filmu Zrodila sa hviezda. Niektorí však celkom vážne hovoria o neprehliadnu­teľnej sexuálnej chémii, ktorá je medzi nimi viditeľná. Takáto diskusia sa rozpútala v pondelok najmä na amerických diskusných stránkach a mikroblogovacích sieťach.

Speváčka Lady Gaga a jej kolega Bradley Cooper... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Speváčka Lady Gaga a jej kolega Bradley Cooper počas vystúpenia so skladbou Shallow na oscarovom ceremoniáli. Speváčka Lady Gaga a jej kolega Bradley Cooper počas vystúpenia so skladbou Shallow na oscarovom ceremoniáli.

Čo je však najzaujímavejšie na Spadeovom komentári, je fakt, že sa k nemu vyjadrila aj Cooperova bývalá manželka – herečka Jennifer Esposito. S ňou herec tvoril manželský pár krátky čas v roku 2006. „Ha,“ napísala len Esposito.

Oscarový duet videla aj speváčka Mel B a svoje pocity z vystúpenia dvoch hviezd opísala v rannej šou „Good Morning Britain“. „Cítila som sa nepríjemne za Bradleyho partnerku. Chcela by som veriť, že to bolo len súčasťou ich predstavenia, pretože medzi ženami existuje istý kódex cti. Dúfam, že to bolo len profesionálne.“

Celá situácia nepôsobí práve lichotivo voči súčasnej Cooperovej parnetke – modelke Irine Shaykovej. Ako však informujú americké portály, tá má s Gagou veľmi priateľský vzťah a dokonca to dala niekoľkokrát najavo aj na oscarovom ceremoniáli.

Pozrite si Coopera s Irinou Shayk na oscarovom koberci v našom videu nižšie:
Video
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Is there any chance these 2 aren’t fucking?

Príspevok, ktorý zdieľa David Spade (@davidspade),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #internet #Instagram #románik #Bradley Cooper #Oscar

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...