Bieber oslavuje 25: Stihol triumf, škandály, svadbu aj takéto premeny!

Hoci kanadská popová hviezda Justin Bieber oslávi 1. marca ešte len dvadsiatepiate narodeniny, má za sebou už veľký rad úspechov.

01.03.2019 00:00
Spevák Justin Bieber na zábere z februára 2018. Foto: ,
Spevák Justin Bieber na zábere z februára 2018.
debata

Pre časť tínedžerov je idolom súčasnej hudobnej scény. Napríklad jeho album Purpose z roku 2015 obsadil prvé miesto v hitparádach viac než stovky krajín sveta.

Bieber sa narodil 1. marca 1994 v meste London v kanadskej provincii Ontario. Svoju kariéru naštartoval vďaka internetovému kanálu YouTube, kam začala jeho matka nahrávať videá, na ktorých Bieber spieval hity slávnych spevákov Stevieho Wondera alebo Michaela Jacksona.

Do Londýna na vyhlásenie cien Brit Awards...
Spevák Justin Bieber a jeho niekdajšia...
+18Kým sa Justin Bieber rozprával s policajtmi,...

Debutový album My World vydal v roku 2009 a v Kanade a USA za jeho predaj získal trojnásobné ocenenie platinovou platňou.

Bieber má na svojom konte vyše 220 rozličných ocenení a takmer 450 nominácií. Patria medzi ne napríklad ceny Grammy, American Music Awards či ceny televíznej stanice MTV.

Spevák Justin Bieber a jeho manželka Hailey... Foto: SITA/AP, Chris Young
Spevák Justin Bieber a jeho manželka Hailey Baldwin počas hokejového zápasu v Toronte. Spevák Justin Bieber a jeho manželka Hailey Baldwin počas hokejového zápasu v Toronte.

Pozornosť médií však Bieber, kedysi dobrý chlapec, začal neskôr pútať aj svojimi hviezdnymi maniermi a škandálmi, kvôli ktorým sa už niekoľkokrát dostal na hranu zákona.

Jeho divoká fáza je vraj údajne už na konci. Dôvodom má byť aj fakt, že sa usadil po boku modelky Hailey Baldwinovej, s ktorou sa tajne oženil koncom minulého roka. Dlhší čas bola jeho partnerkou podobne úspešná spevácka hviezda Selena Gomez.

Spevák Justin Bieber a jeho niekdajšia... Foto: SITA/AP, Darren Calabrese
Bieber a Gomez Spevák Justin Bieber a jeho niekdajšia priateľka Selena Gomez na zábere z roku 2012.

Ich vzťah, ktorý sprevádzal aj rozchod a opätovný návrat jeden k druhému, sa však napokon definitívne skončil vo februári v roku 2018. Len o pár mesiacov na to prekvapil spevák práve zásnubami s Baldwinovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #hudba #Justin Bieber #narodeniny #Selena Gomez #škandál #Hailey Baldwin #jubileá hviezd

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...