Môj prvý bozk? Bolo to dievča, vyhlásila speváčka Miley Cyrus

Speváčka Miley Cyrus prezradila, že jej prvý bokz v živote sa neodohral s chlapcom, ale spolužiačkou na základnej škole.

03.03.2019 10:07
debata
Miley Cyrus na párty Vanity Fair po Oscaroch v... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Miley Cyrus Miley Cyrus na párty Vanity Fair po Oscaroch v róbe YSL.

Dnes 26-ročná hudobná hviezda sa priznala v talk-šou porotkyne Michelle Visage zo šou Ru Paul Drag Race, že práve prvý bozk si dala s dievčaťom. „Keď som vyrastala, byť z juhu krajiny, malo svoje nevýhody. Nikto tomu nerozumel v Nashville, keď som to povedala nahlas,“ uviedla Cyrus, ktorú preslávil seriál Hannah Montana.

Práve tento hit z produkcie Disney Studios priniesol Cyrusovej veľkú pozornosť verejnosti. Ako však prezradila, bola jediná, ktorá sa dokázala otvorene prihlásiť k podpore gay komunity. „Z Disneyho deciek som bola naozaj jediná, ktorá by bola schopná prísť a povedať, podporujem všekých mojich gay kamošov,“ vyhlásila Cyrus v rozhovore.

„Nikto iný by to v skutočnosti neriskol, takže bolo pre mňa naozaj dôležité, že som to dokázala spraviť,“ komentovala ešte Cyrus, ktorá sa o svojej sexualite vyjadrovala vždy veľmi otvorene.

Momentálne je speváčka a herečka vydatá za herca Liama Hemswortha. Dvojica spolu randila niekoľko rokov, aby sa potom na istý čas rozišla. V prestávke sa Cyrus stretávala istý čas s topmodelkou Stellou Maxwellovou.

VIDEO: Pozrite si video z oscarového červeného koberca

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bozk #Miley Cyrus #škola #gay #podpora

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...