Ideálny chlap? Kate Beckinsale má jasnú odpoveď a mladý vek to nie je!

Médiá, ale najmä verejnosť si podávajú herečku Kate Beckinsaleovú za jej náklonnosť k mladším mužom. Ona má však na všetko odpoveď. A často veľmi vtipnú.

04.03.2019 00:00
debata
Kate Beckinsale na otvorení obchodného centra v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Kate Beckinsale Kate Beckinsale na otvorení obchodného centra v Pacific Palisades.

Práve humor je podľa britskej rodáčky, ktorá vo svojich 45 rokoch vyzerá lepšie ako mnohé jej mladšie kolegyne, najdôležitejší atribút pre ideálneho muža. Vysvetlila to sama, keď dostala otázku, aký by ten ideálny muž mal byť.

„Zábavný, predovšetkým zábavný,“ vyhlásila Beckinsale, ktorú spájajú s komikom Petom Davidsonom. Ten je od herečky mladší o 20 rokov a v minulosti randil so speváčkou Arianou Grandeovou.

Beckinsale však v minulosti tvorila pár aj s hercom Michaelom Sheenom, s ktorým majú spoločnú dcéru a doteraz sa priatelia. Neskôr bola vydatá za režiséra Lena Wisemana. V zozname jej zábavných chlapov sa objavili v minulom roku aj britský komik Jack Whitehall (30) či herec Matt Rife (23).

Zdroje z okolia herečky však tvrdia, že Kate Beckinsale nemá záujem o seriózny vzťah. Jej romániky, prevažne s mladšími mužmi, sú najmä o tom, že má chuť sa zabaviť a užívať si chvíle, keď nemusí pracovať. Konieckoncov, prečo by jej to svet mal mať za zlé?!

VIDEO: Pozrite si rozhovor s nestranúcou Darou Rolins

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muž #rande #partner #humor #Kate Beckinsale

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...