Po 20 rokoch konečne svadba? Emma Bunton sa vraj začala chystať!

Ich vzťah má dlhú históriu, ktorá obsahuje pár rokov odlúčenia, ale aj roky spoločného života a dvoch potomkov. Jediné, čo speváčke Emme Buntonovej a jej partnerovi Jadeovi Jonesovi chýba, je manželský papier.

04.03.2019 00:00
debata
Jade Jones a Emma Bunton spoločne na cenách... Foto: Reuters, PETER NICHOLLS
Jade Jones a Emma Bunton spoločne na cenách Brit Awards 2019. Jade Jones a Emma Bunton spoločne na cenách Brit Awards 2019.

Známa dvojica britského šoubiznisu, ktorá prvýkrát vytvorila pár už v roku 1998, aby sa po tom na niekoľko rokov odlúčila, sa však údajne chystá zmeniť aj tento fakt. A začali sa podľa informácií Daily Mail pripravovať na vlastnú svadbu.

Ako píše portál denníka, Buntonovú zachytili pri vybavovaní oficialít, keď sa objavila v úrade registrujúcom budúce manželské páry. Zároveň sa vraj dvojica začala zaujímať o voľný termín v radnici Old Marylebone Town Hall, kde sa sobášil napríklad aj Paul McCartney či Liam Gallagher.

Partneri, ktorí spolu často aj pracujú, sa pred vyše týždňom objavili spolu na cenách Brit Awards. O svadbe však nepadlo z ich strany ani slovo.

Napriek tomu sa v okolí Buntonovej a Jonesa množia dohady o tom, že rodičia 11-ročného syna Beaua a 7-ročného Tata, uvažujú nad spečatením svojho dlhoročného zväzku práve svadbou.

„Bolo by to pekné, všakže. Ale on už ma volá manželka a ja jeho manžel. Akurát sme obaja Vodnári, čo znamená, že sme trošku nezorganizovaní a nikdy sa nevieme dokopať k tomu, aby sme niečo naozaj zmanažovali,“ vyhlásila v minulosti s humorom niekdajšia Baby Spice.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #svadba #organizácia #Emma Bunton #Jade Jones

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....