Bozky v hľadisku! Sexy mama Beckinsale sa vrhla na svojho zajačika!

Románik herečky Kate Beckinsaleovej a jej mladého partnera - komika Peta Davidsona sa zjavne neskončil. Ba čo viac, dvojica sa správa na verejnosti ako zamilovaní tínedžeri!

05.03.2019 00:00
debata
Herečka Kate Beckinsale a komik Pete Davidson... Foto: Profimedia
Herečka Kate Beckinsale a komik Pete Davidson na ceste do newyorskej Madison Square Garden. Herečka Kate Beckinsale a komik Pete Davidson na ceste do newyorskej Madison Square Garden.

Počas víkendu sa britská rodáčka zúčastnila na premiére nového projektu Widov a mladý komik, ktorý kedysi randil s Arianou Grandeovou, po jej boku chýbal. To sa však zmenilo hneď na druhý deň.

Dvadsaťpäťročný člen osadenstva zábavnej relácie Saturday Night Live sa spoločne so 45-ročnou herečkou objavili na hokejovom zápase v newyorskej Madison Square Garden. Hoci dvojica sedela vyššie v hľadisku, hľadáčiky fotoaparátov si ju predsa len našli. A čo viac! Zachytili milencov pri pomerne vášnivom bozku.

Beckinsale sa počas celého zápasu túlila k vysokému štíhlemu Davidsonovi, držala ho rukou okolo krku alebo ho občas pohladila po hlave. Dvojica nestrácala po celý čas úsmev a po skončení zápasu odkráčala ruka v ruke do hotela, kde obaja prenocovali.

Dvadsaťpäťročny Davidson je v poradí už tretím mladším partnerom hrdinky filmovej ságy Underworld o sexa upírke Selene. Pred ním sa stretávala s ešte mladším hercom Mattom Rifeom a krátky čas údajne randila aj s 30-ročným komikom Jackom Whitehallom. Z niekdajšieho vzťahu s hercom Michaelom Sheenom má Beckinsale dnes už dospelú dcéru Lily Mo.

VIDEO: Pozrite si video s nestarnúcou Darou Rolins

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #bozk #hokej #rande #Kate Beckinsale #hľadisko #Pete Davidson

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...