Elsa Pataky o svadbe Miley Cyrusovej: Prišli o všetko, túžili po šťastí

Manželka Chrisa Hemswortha prehovorila o svadbe Liama Hemswortha a Miley Cyrusovej.

06.03.2019 00:00
Miley Cyrus Foto: ,
Miley Cyrus a Liam Hemsworth.
debata

Miley Cyrus sa za herca Liama Hemswortha vydala v decembri, svadbu si pár vystrojil v štáte Tennessee, no pred médiami sa ju podarilo utajiť. Informácia sa „prevalila“ až o pár dní neskôr, kedy už boli zaĽúbenci oficiálne svoji.

Manželia a vo filme 12 Strong aj hereckí... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Chris Hemsworth a Elsa Pataky Manželia a vo filme 12 Strong aj hereckí kolegovia Chris Hemsworth a Elsa Pataky na premiére filmu v New Yorku.

Cyrus (26) a Hemsworth (28) sa zasnúbili v roku 2012, avšak na ďalší rok sa rozišli. V roku 2015 ich opäť videli spolu a neskôr sa zasnúbili po druhý raz. Na svadbe sa zúčastnili iba rodinní príslušníci a blízki priatelia.

AJ pre blízku rodinu však bolo pozvanie na svadbu prekvapením. Pre magazín Hello! to opísala aj herečka Elsa Pataky, manželka Chrisa Hemswortha, staršieho brata Liama. „Ich svadba v Nashville bola poriadnym prekvapením. Mali to ťažké, keďže ich dom v Kalifornii zničil požiar a mám pocit, že túžili urobiť niečo, čo by ich urobilo šťastnými. Prišli o všetko a boli z toho naozaj nešťastní,“ opísala krásna trojnásobná mama Elsa Pataky, rodená Španielka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miley Cyrus #Elsa Pataky

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...