Robbie Williams: Chcem, aby Jennifer Aniston vedela, kto som

Robbie Williams má za sebou úvodné vystúpenie v Las Vegas. 6. marca potešil na pódiu v Encore Theater svojich fanúšikov.

09.03.2019 00:00
Robbie Williams Foto: ,
Spevák Robbie Williams.
debata

Tí ďalší sa môžu tešiť na nasledujúcich 15 spevákových šou, ktoré má v meste kasín naplánované do júla. Vystúpenie vo Vegas v ňom zanechalo ohromné pocity, ktoré opísal slovami: „Neviem si spomenúť, kedy naposledny pre mňa vystúpenie tak veľa znamenalo,“ povedal na pódiu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Thank you for making my dream come true Vegas - what an amazing first night x

Príspevok, ktorý zdieľa Robbie Williams (@robbiewilliams),

Počas šou pozval k sebe na pódium aj niekoľko špeciálnych hostí, napríklad svojho otca Petea, s ktorým zaspieval skladbu od Neila Diamondsa „Sweet Caroline“, pri ktorej sa nielen jeho otec na pódiu, ale aj diváci v hľadisku skvelo bavili. Pri skaldbe „Angel“ s ním mohla na pódiu stáť šťastná fanúšička z hľadiska, ktorá si s ním následne zaspievala skladbu „Something Stupid“.

Rodený Brit si vystúpenie vo Vegas naozaj vychutnával a má z nich obrovskú radosť, aj ich prostredníctvom chce osloviť čo najviac amerických fanúšikov. Napokon ešte s úsmevom na pódiu dodal: „Chcem, aby Jennifer Aniston vedela, kto som.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Robbie Williams #Las Vegas

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...